De leukste Teddy items van Xenos!

De leukste Teddy items van Xenos!

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Overal waar je komt schieten de meest leuke items in teddy/boucle stof als paddenstoelen uit de grond en heel eerlijk, ik kan er geen genoeg van krijgen.

In het begin kon je alleen terecht bij dure woonwinkels maar nu ook bij onze budget liefhebbers kun je de meest geweldige woonaccessoires en meubels scoren gehuld in teddy stof. Ik heb voor jou de meest geweldige items van de Xenos bij elkaar gezet en deze wil je vast en zeker toevoegen aan je interieur. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Eigenlijk kan het niet meer ontbreken in je interieur, een poef met lekker zacht teddystof. Het staat niet alleen heel cosy, het is ook nog is heerlijk om je benen op te leggen of als handig extra zitje!

Je hebt ontzettend veel soorten zoals de ronde met laagje (nr. 6). Hoe leuk is deze variant? Maar ook in combinatie met hout vind ik het een echte match (nr. 1). Op de webshop staan ook nog leuke poefjes die ook te gebruiken zijn als handige opbergbak. Kun je gemakkelijk je plaid in bewaren of nog wat extra troepjes wat je laat rondslingeren.

Wil je lekker uitpakken en heb je echt een bankje in huis nodig, dan heeft Xenos ook hele toffe varianten. Wat dacht je van de Dodo (nr. 7) of de Banana vorm (nr. 4). Dit zijn toch ook geweldige bankjes voor in je kleding/make-up kamer of in de welkomsthal!

Geen plek voor grote meubels en al genoeg poefjes door het hele huis verspreid? Ook met leuke accessoires zoals teddy kussens (nr. 6) kun je je huis lekker cosy maken. Of wat dacht je van een fotolijstje (nr. 2). Ik zag ook nog op de webshop van Xenos spiegels met de rand van Teddy stof als je toch even flink wilt uitpakken!


Wat vind jij van deze Teddy items van de Xenos?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram