De leukste school/(thuis)kantoor spullen onder de 10 EURO!

De leukste school/(thuis)kantoor spullen onder de 10 EURO!

De tijd van schoolspullen kopen vond ik altijd echt geweldig. Nieuwe pennen, nieuwe notitieboekjes, mapjes, leuke stickers en noem maar op. Nu ben ik al heel wat jaren van school af en hoef ik dit niet perse mee aan te schaffen. Toch vind ik het zo nu en dan heerlijk om wat spullen te kopen voor mijn kantoor thuis!

Ik heb in mijn huis een eigen kantoor waar ik vooral aan mijn blog werk en illustraties maak voor klanten en ook die werkplek heeft af en toe even weer wat nieuwe kantoorspullen nodig. Nu neem ik regelmatig een kijkje in de Action of Hema voor leuke items. Maar ook online vind je veel te leuke spullen die perfect zijn voor school of op kantoor. Benieuwd naar mijn favoriete. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Een pennenhouder (nr.1) is echt een must voor op iedere bureau. Hou je namelijk van opgeruimd en overzicht, dan moet je gewoon een pannenbakje op je bureau hebben staan. Deze grote ronde variant is perfect om alles in op te bergen en daarnaast ziet hij er ook nog is heel leuk uit. Voor al je pennen, kleurrijke markeerstiften, potloden en noem maar op!

Nog een item waar je eigenlijk nooit teveel van kunt hebben zijn pennen. Vroeg op laat gaan ze op en je laat er altijd wel weer eentje slingeren. En laten we eerlijk zijn, schrijven/werken met een leuke pen is altijd net wat gezelliger. Gelpennen in koffiekleurtjes (nr. 3)? Dat wil je toch gewoon!

Waar ik zelf ook nooit teveel van kan hebben zijn van die sticky notes. Ze zijn ideaal om snel even wat op te schrijven, te onthouden, mee te nemen en om je agenda ermee vol te plakken. Hoe leuk is het om de standaard gele vierkantjes in te wisselen voor fruit sticky notes! (nr. 7).

Net als pennen heb je net als ik vast veel te veel notitieboekjes in huis liggen. Vaak kom je er weer een tegen die net weer wat leuker of handiger is en die moet gewoon mee naar huis. Nu vind ik vooral notitieboekjes met ringband ideaal en als ze ook nog is pocketformaat zijn dat je ze makkelijk meeneemt, dan ben ik al helemaal verkocht. De variant met kleine madeliefjes bijvoorbeeld (nr.8) is toch perfect!


Wat vind jij van deze items?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram