De leukste recepten voor Pasen!

Zondag 12 april is het Pasen. Het duurt nog even maar zelf vind ik het een heel leuk feestje om alvast wat inspiratie voor op te doen. Vorig jaar organiseerde ik voor mijn familie een Paas brunch en ook dit jaar wil ik weer iets doen!

Ik heb weer een hoop leuke recepten bij elkaar gezocht die iedere Paas tafel helemaal vrolijk maakt. Ook alvast wat inspiratie op doen voor Pasen? Kijk dan even tussen deze leuke recepten!


Heel veel paaseitjes!

Bij een lekker receptje voor Pasen horen natuurlijk heel veel paaseitjes. Ze zijn namelijk niet alleen heel erg lekker, ze doen het ook heel goed al decoratie op taarten cupcakes of zelfs verwerkt in een cakeje!

Bron // Bron

Een ‘echte’ Carrot Cake!

Zelf ben ik dol op carrot cake en dan vooral de crème die erop zit, haha! Hoe leuk is het om een worteltjestaart te maken met Pasen en hem dan helemaal af te maken met leuke decoratie. Deze variant waarbij de wortels eruit groeien vind ik echt geweldig en zeker een pronkstuk voor op de Paas tafel!

Bron

Konijnen oortjes!

Met Pasen denk je natuurlijk aan konijntjes en die kun je ook heel goed gebruiken bij leuke recepten. Maak lekkere cupcakes en decoreer ze met konijnenoortjes. Bijvoorbeeld van koekjes, spekjes of marsepein. Vind je het lastig om oortjes te maken? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor leuke prikkers met konijnenoren.

Bron // Bron

Chunky Cookies!

Ik ben gek op koekjes met grove stukken chocola erin. De koekjes zijn altijd heel makkelijk om te maken en heel tof om te serveren. Ik maakte al eerder deze heerlijke M&M Cookies met Paas M&M’s erin. Heel makkelijk en super lekker! Naast chocola kun je de koekjes natuurlijk vullen met bijvoorbeeld marshmallows.

Bron

Snack board voor Pasen!

Snack boards zijn geweldig om te maken voor feestjes en ook voor Pasen zijn ze perfect te maken. Wist je trouwens dat er een uitgebreid artikel online staat met heerlijke snack board inspiratie?

Bron // Bron

Pastel kleurtjes & Konijntjes!

Je hoeft echt geen meesterbakker te zijn om gezellige recepten in elkaar te zetten. Met een heerlijk koekjes recept en wat lekkere paaseitjes kom je een heel eind. En ook aan die heerlijke cupcake die jij zo goed kunt maken kun je een vrolijk Paas tintje eraan geven. Maak bijvoorbeeld schattige konijntjes van marsepein. Het hoeft niet perfect, een super haasje is al leuk!

Bron // Bron

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 9 maart 2020 / 14:43

    oh wat een heerlijke recepten zeg, mijn billen groeien al wanneer ik er naar kijk haha.. jammer dat ik er een aanleg voor heb anders zou ik continue aan het bakken en koken zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram