De leukste kerstballen #3

De leukste kerstballen #3

Ik heb al een aantal fantastische kerstballen aan je laten zien maar vandaag is het toch nog tijd voor een deel drie want ik heb weer een hoop toffe kerstballen bij elkaar gevonden die ik je gewoon moet laten zien. Deze kerstballen zijn afkomstig uit mijn favoriete winkel, de Sissy boy!

Een bloemkool, een prachtige maan en een stukje mandarijn? Dit wil je gewoon in je boom hebben hangen. Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Eigenlijk zou het een enorme lange collega worden want ik kwam bij Sissy Boy veel te veel toffe kerstballen tegen en kon eigenlijk niet kiezen. Ik raad je daarom ook zeker aan om zelf nog even lekker te snuffelen in de winkels of op de webshop want er is zoveel tofs te krijgen!

Kan jij ook niet genoeg krijgen van al die leuke kerstballen? Kijk dan snel even tussen deel 1 en deel 2 met toffe kerstballen die je nu kunt scoren! Ben jij je al voor aan het bereiden om je kerstboom op te tuigen?

Welke kerstbal vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram