De leukste kerstballen #2

De leukste kerstballen #2

Vorige week liet ik je al een aantal geweldige kerstballen zien die iedere boom tot een feestje maken en vandaag is het tijd voor deel #2. Dit keer heb ik een aantal hele toffe kerstballen van de XENOS voor je bij elkaar gezet die niet alleen te leuk zijn om te hebben, ze zijn ook nog is super betaalbaar!

Heb jij ook zin om een citroen, een suikerspinmachine of dino dit jaar in je boom te hangen? Kijk dan snel even verder naar deze hele toffe kerstballen!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7// 8 // 9


Zonder gekheid, al deze kerstballen zitten in mijn winkelmandje. Ik ben van plan even een bezoekje te plannen bij de Xenos of ik ze ook nog in de winkel kan scoren maar hier word ik zo blij van. Ik kan je dan ook zeker geen favoriet dit keer laten zien want al deze 9 kerstballen maken mij blij!

Ik vind het zo leuk om te zien dat er zoveel winkels zijn die iedere jaar weer met leuke kerstballen komen en die dan ook nog is betaalbaar zijn. Ik denk dat ik over een aantal jaar een meters hoge boom nodig heb want ik zou niet kunnen kiezen welke kerstfiguren er niet in mogen.


Wat vind jij van deze kerstballen?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram