De leukste kerstballen! #1

De leukste kerstballen! #1

Het duurt nog even maar ik kon het niet laten om je alvast de leukste kerstballen te laten zien. Ik kwam namelijk in een aantal winkels al geweldige kerstballen tegen dat ik gewoon zin heb gekregen om hier weer artikelen over te maken.

Vandaag de beurt aan het bekende kerstballen merk Vondels. Het is wat aan de prijzige kant maar oh zo leuk om in je kerstboom te hebben hangen en of cadeau aan iemand anders te doen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is er in kerstbal vorm. Benieuwd naar de leukste kerstballen die ik tegenkwam? Kijk snel verder!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12 // 13 // 14


Het kan niet anders dat de leukste kerstbal uit dit lijstje de kaassoufle is. (nr.1) Ik ben gek op de kaassoufle en hou leuk is het om deze heerlijke snack in je kerstboom te hebben hangen! Geweldig!

Sowieso viel mij op dat ik vooral de etenswaren kerstballen heel leuk vind en dat er ook zoveel verschillende soorten verkrijgbaar zijn. Ook het zakje chips (nr.4) vind ik heel leuk bedacht en is ook heel leuk om aan iemand te geven die dol is op chips. Toevallig ken ik wel iemand die elke dag wel een zakje chips zou willen opentrekken haha!

Nog een geweldig item uit dit lijstje van leukste kerstballen is niet een kerstbal maar de piek, en dat is die gene met de lipjes. (nr 8). Hoe geweldig is deze om aan de top van je boom te hebben staan. Ik ben er verliefd op!

De kerstbal met de stapels boeken vind ik ook helemaal geweldig (nr. 12). Ik ben zelf dol op lezen en daarom vind ik deze kerstbal ook perfect bij mij passen.

De kerstbal van de duif (nr 14) is er ook een die mijn hartje heeft gestolen. Ik vind hem zo schattig! Duiven vind ik zelf altijd zo leuke diertjes om naar te kijken omdat ze zo eigenwijs overkomen!


Wat vind jij van deze kerstballen?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram