De leukste items van Paris2day

De leukste items van Paris2day

paris1

Sinds gisteren is er een Paris2day winkel geopend in mijn stad en vanavond ben ik aanwezig op het speciale openingsfeest die er wordt gehouden. Paris2day werkt volgens het fast fashion concept, dat betekent om de twee weken nieuwe aanvulling op de collectie. Hoe tof? 

Zelf ben ik best fan van deze winkel die vol hangt met leuke, hippe en betaalbare kleding, schoenen, tassen en accessoires dus leek het mij een leuk idee om de leukste items die ik kon vinden in de webshop alvast met jullie te delen…

paris2De kleding van Paris2day vind ik persoonlijk lekker betaalbaar, de bovenstaande items kosten rond/tussen de 20 tot 40 euro wat ik erg netjes vind. Wel zijn de meningen over de kwaliteit verschillend. Ik zelf heb nog geen problemen gehad maar vind het een leuke winkel om fashion stukken te scoren. Ik hoop dat ik vanavond alvast wat leuks kan scoren!

Mocht je nu geen Paris2day in de buurt hebben, dan kan je natuurlijk in de webshop terecht!

Wat vind jij van de items?
Ben je bekend met de winkel?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram