De leukste items van HEMA!

De leukste items van HEMA!

Oh oh oh dames, ren naar de HEMA want als je opzoek bent naar leuke spulletjes voor Halloween dan moet je daar zijn! Ik heb namelijk even een kijkje genomen in de webshop van HEMA en ik viel direct op een paar hele toffe Halloween items!

Een paar jaar geleden kocht ik bij de HEMA geweldige pompoen mokken en nu ook weer kom ik dingen tegen die je gewoon wilt hebben. Benieuwd naar welke toffe items je nu kunt scoren bij de HEMA? Kijk dan snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


HEMA is natuurlijk een geweldige winkel waar je altijd wel wat leuks kunt vinden. Mijn grote favoriet uit dit lijstje is wit met gouden pompoen pot (nr.6). Dit wil je toch gewoon in je keuken hebben staan? Ik ben er verliefd op en voor die prijs perfect om mee te nemen!

Nog een grote favoriet is de draaiplateau (nr.3). Ik ben namelijk de laatste tijd helemaal fan van alles lekker orderenen en ik kom regelmatig van die draaibakjes tegen die perfect zijn voor kruiden en sausjes in je koelkast of opbergkast. Ik kwam het nog niet eerder ergens in een winkel tegen, maar nu bij de HEMA kun ze gewoon deze transparante variant inslaan. Ideaal!

Nog een leuke uit het lijstje vind ik de waterdruppelaar (nr. 2). Het is natuurlijk ideaal om je mooie plantjes te verzorgen. Ik vind deze variant met de mooi bubbel ook erg leuk staan tussen de plant. Aanrader als je niet zo goed bent met plantjes!

Wil je echt een Halloween sfeertje in je huis creëren dan is het waxinelichtjes houder in de vorm van de pompoen (nr.4) ook een echte leuke Eye-catcher. Dit staat toch gezellig op je kast met een lichtje erin!


Wat vind jij van deze items van HEMA?
Wat is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram