De perfecte Valentijnsdag!

Over een paar dagen is het alweer zover, Valentijnsdag. Ieder jaar vind ik het leuk om wat leuke tips voor deze ‘liefdevolle’ dag te delen. Van leuke hapjes tot mooie versiering!

Je hoeft natuurlijk geen vriend of vriendin te hebben om deze dag te vieren. Hoe leuk is het om met je vriendinnen een gezellige avond te organiseren met een mooi gedekte tafel en lekkere zoete hapjes! Ik zocht weer wat leuke ideeën voor Valentijn voor je op om deze dag gezellig te vieren. Kijk je mee!


Valentine Snack Board

Bron

Ik ben dol op snack boards en helemaal om voor een bepaalde gelegenheid of feestje te maken. Je hoeft natuurlijk niet meer aan te komen met een klassieke ‘cheese board’, je kunt ook helemaal los gaan bij bijvoorbeeld Valentijnsdag en het bord helemaal in te richten met zoete hapjes, roze kleurtjes en lekker veel chocola! Ik denk dat iedereen blij word van van zo’n heerlijk zoet bord!

Bron // Bron

Mooi gedekte tafel!

Bron // Bron

Een tafel mooi opdekken vind ik heel leuk om te doen en het nodigt uit om lekker lang aan tafel te blijven hangen en gezellig de avond erdoor te brengen. Als je wat extra uitpakt met een mooi tafelkleed, servetten, kaarsjes en glimmend bestek, dan kom je al een heel eind. Mooi bos bloemen erbij en genieten maar! Nog wat meer inspiratie nodig voor het opdekken van de tafel? Ik schreef al eerder een artikel met 8 perfect gedekte tafels voor Valentijn!


Versiering over the top!

Bron // Bron

Bij ieder feestje is versiering natuurlijk hartstikke leuk. Met Valentijnsdag wil je natuurlijk stiekem verrast worden door die ene geheime lover met een grote bos bloemen en een mega balloon. Maar ook voor een gezellige avond met je vriendinnen kun jij met versiering en ballonnen een hele toffe sfeer creëren. Dit is toch versiering die je het liefste het hele jaar door wilt laten hangen?

Bron

Kleinigheidjes!

Bron // Bron

Je kan Valentijnsdag natuurlijk ook subtiel houden als je het een klein beetje wilt vieren en je geliefde wilt verrassen. Pak een cadeautje wat leuker in of maak zelf een leuke kaart of Valentijns DIY!


Bron

Vier jij Valentijnsdag?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram