De leukste ideeën voor een perfect feestje!

Je hebt vast wel een keer een feestje moeten organiseren? Of misschien zit er binnenkort wel een speciale gelegenheid aan te komen waarbij extra wilt uitpakken. Om die redenen is het altijd leuk om je te verdiepen in de wereld van verrassingen en cadeautjes voor een perfect feestje!

Je kunt natuurlijk gewoon standaard aankomen met een paar slingertjes of een leuk ingepakt cadeautjes? Maar met onderstaande items pak je pas echt goed uit en steel jij de show. Trouwplannen of een babyshower voor de deur? Kijk naar deze toffe inspiratie om helemaal los te gaan. Kijk mee!


Limonade & drank bar!

Drinken hoort natuurlijk thuis op ieder feestje en je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit ‘standaard’ te doen met een paar glazen op tafel en wat flesjes in de koelkast. Maar als je echt uit wilt pakken ga dan voor dit soort leuke ideeën. Maak of huur een toffe limonade bar, kleed het gezellig aan met mooie glazen, sapkannen, rietjes en vers fruit. Zo kan iedereen zelf zijn drankje pakken of een net wat leukere manier dan normaal!

Wat ik zelf ook een heel tof idee vind is het vullen van een kruiwagen met ijs en daarin de flesjes drinken en bier te Serveren. Het ziet er lekker robuust uit en is natuurlijk de perfecte manier om lekkere koele drankjes te serveren.

Bron // Bron

Voor iedere gelegenheid de perfecte versiering!

Slingers, ballonnen, leuke lampjes en mooi servies zijn natuurlijk de perfecte basis om van iedere gelegenheid al iets gezelligs neer te zetten. Maar er zijn meer manieren om een feestje net wat specialer te maken en zelfs wat persoonlijker. Wat dacht je bijvoorbeeld van vlag bedrukken met een leuke tekst, een quote of je naam erop! Ook super leuk om natuurlijk de geboorte van je baby openbaar te maken.

Bron // Bron

Of wanneer je een geslaagd feestje te organiseren hebt, een jubileum of afscheid, hoe leuk is het om hiervoor een spandoek te laten maken met een persoonlijke boodschap. Het is ieder geval een manier om net even wat anders te doen dan alleen de ballonnen en je maakt er ook nog is leuke herinneringen mee voor op foto’s!


Van een bakje popcorn naar een popcorn machine!

Iets wat ik al vaker heb geschreven is dat het super leuk is wanneer je een feestje gaat organiseren is kijkt naar de mogelijkheden van huren. Je kunt namelijk tegenwoordig super leuke apparaten huren voor je feestje en daarmee steel jij natuurlijk echt de show. Denk bijvoorbeeld aan een echte retro popcorn machine, of maak tijdens een kinderfeestje je eigen suikerspin. Wist je ook dat je een complete Photo Booth kunt huren om mooie herinneringen mee vast te leggen? Complete barista koffie bars, limonade karren, decoratie en noem maar op. In de wereld van huren is heel veel te vinden, je kunt het gekste niet bedenken of het is er. In sommige gevallen misschien een kleine investering maar natuurlijk perfect voor welk feestje dan ook!

Bron // Bron

Heb jij binnenkort een feestje te organiseren?
Vind jij het ook zo leuk om uit te pakken met het organiseren van feestjes?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 27 januari 2020 / 11:38

    Wat een heerlijke inspiratie weer, liefde voor dit soort afbeeldingen ook trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram