De leukste H&M Home items voor het voorjaar!

De leukste H&M Home items voor het voorjaar!

Of we nog een winter krijgen, durf ik echt niet te zeggen maar ik verlang toch al wel stiekem erg naar het voorjaar. De winkels stromen namelijk alweer langzaam vol met zoete kleurtjes, lieve printjes en heerlijke items die je doen denken aan de eerste lente zon.

Ik heb zelf al de eerste narcissen zien staan buiten! Nu heb ik weer even lekker zitten rond neuzen op de H&M Home en daar kwam ik een aantal items tegen die gelijk het voorjaar naar je huis halen! Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Oud roze vind ik een heerlijk kleurtje en ik vind het leuk dat er zoveel in die kleur verkrijgbaar is. Ik ben vooral verliefd geworden op het prachtige tafelkleed met beige en oude roze details. Hoe leuk is het om deze te gebruiken voor het opdekken van de tafel? Een heerlijk ontbijtje eten met een voorjaarszonnetje door het raam is toch geweldig met een mooi gedekte tafel? Ook ben ik dol op de ronde kussen met pompons. Pompons zijn altijd schattig en zo’n kussen is natuurlijk op je bed of op de bank heel leuk te stijlen!


Wat vind jij van de items? Zit er iets leuks voor je tussen?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   29 januari 2020 / 10:16

   Leuk is die! 😀

 1. 28 januari 2020 / 14:12

  Dat dekbed, hoe cute! Ziet er echt mega leuk uit, wat een leuke spulletjes

  • Laura Louise
   Auteur
   29 januari 2020 / 10:17

   Tof he 😀 Word je echt hebberig van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram