De leukste & Goedkoopste telefoon accessoires van Temu! #2

De leukste & Goedkoopste telefoon accessoires van Temu! #2

Een paar dagen terug had ik een artikel gemaakt met de leukste en goedkoopste feestartikelen van TEMU en vandaag is het tijd voor een nieuw TEMU artikel gericht op de leukste en goedkoopste telefoonaccessoires.

Ik ben zelf wel iemand die dol is op van die leuke telefoon aankoopjes. Hoesjes, leuke kabeltjes, koordjes, tasje en noem maar op. Op TEMU staan ieder geval genoeg van dit soort items, voor heerlijke prijsjes! Zo kun je wat vaker afwisselen met je hoesjes, je telefoonkoord of wat dacht je van zo’n handige telefoonring. Ik heb ieder geval een aantal items bij elkaar gezocht die echt te leuk zijn. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Mijn ogen vielen gelijk op de leuke telefoonringen die TEMU verkoopt. Van zachte teddybeertjes ( nr.3) tot aan stijlvolle rotan (nr.1) of wat dacht je van een gouden hart (nr.5). Deze zijn toch te leuk om aan je telefoon te hebben. En daarnaast zijn ze ook nog is heel functioneel en super handig!

Ik draag in telefoon altijd in een tas en dat is niet altijd ideaal want soms heb je gewoon geen zin om een hele tas mee te sleuren. Perfect daarvoor zijn speciale telefoontasjes die ideaal zijn om alleen je telefoon mee te sleuren en wellicht je pasje of wat cash. Mijn favoriet zijn toch wel de rotan tasje die ook nog is heel leuk zijn bij de zomer (nr. 2 en nr.4). Wat vind jij?

Een telefoonkoord kan eigenlijk niet meer ontbreken bij je telefoon. Het is de ideale accessoire om veilig je telefoon met je mee te dragen. Er zijn ontzettend veel leuke varianten zoals met sjaaltjes, chains, parels, kraaltje of een combi zoals de koord met goud en pareltjes (nr.6).


Heb jij al is bij TEMU telefoon accessoires gekocht?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram