De leukste & goedkoopste feestartikelen van Temu! #1

De leukste & goedkoopste feestartikelen van Temu! #1

Je hebt er vast wel een keer van gehoord, TEMU. Een ontzettende grote webshop waar je eigenlijk alles wat je je maar kunt bedenken kunt kopen tegen hele lage prijsjes. Het is vergelijkbaar met o.a. Alieexpress en SHEIN.

Zelf heb ik er nu twee keer een bestelling gedaan en ik moet je eerlijk zeggen dat ik heel sceptisch in het begin was. Maar ik dacht, ik probeer het gewoon en zie wel of het wat is. Maar tegen alle verwachtingen in krijg ik echt leuke items binnen en was ik net iets meer dan 10 EUR kwijt. De minimale bestelwaarde die je moet hanteren voor ze het verzenden. En wat vooral heel erg opvalt, je hebt het ook razendsnel in huis!


Nu kijk ik regelmatig op TEMU en zie ik zoveel leuke dingen voorbij komen die echt te leuk zijn om niet te delen. En dan heb ik het nu over de feestartikelen die op TEMU te vinden zijn. Ontzettend schattig en super betaalbaar en daarom ga ik een aantal artikelen hierover delen met jullie met de items die mijn aandacht trekken. Heb je binnenkort een feestje te hosten? Kijk dan snel naar deze leuke items!

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Beeld het je in, een tafel helemaal mooi gedekt, groot tafelkleed, een prachtige collectie aan service en dan verspreid over de tafel deze schattige bloemvormige LED lampjes. (nr.2). Dit wil je toch als je een zomerse etentje organiseert en tot in de late uurtjes lekker buiten blijft borrelen! En heb je geen zin in compleet gedekte tafels maar wil je toch gezelligheid en sfeer op tafel, dan zijn deze ook perfect!

Honinggraat decoratie doet het altijd goed, bij welk feestje dan ook. Mijn ogen vielen gelijk op deze papieren variant in de vorm van ijsjes (nr.3). Hoe gezellig staat dit boven de tafel met lekkere zoetigheid hebt hangen. Ideaal als Eye-catcher voor een kinderfeestje!

Zoek je nog een leuke cadeautje voor meerdere personen, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, een sweet 16 of op je bruiloft? Dan is zo’n setje met leuke schattige potloden (nr.6) echt een leuk item. Je kunt er van alles rondom verzinnen waar dit voor van pas kan komen!

Zin om cupcakes te bakken en wil je deze wat gezelliger maken? Het wordt gegarandeerd een geslaagd item om iedereen te laten lachen met deze geweldige cupcake toppers met katten (nr.7) erop. Dit wil je toch hebben?


Heb jij ervaring met TEMU?
Wat vind jij van deze leuke feestartikelen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram