De leukste dingen voor aan de wand!

De leukste dingen voor aan de wand!

Naast leuke potjes en pannetjes in huis is iets aan de muur ook echt een manier om sfeer en gezelligheid in huis te maken. Je kunt natuurlijk dat klassieke schilderij van je oma achter het stof erbij halen maar je kan ook gaan voor iets hips gaan.

Er is veel te vinden als het gaat om leuke decoratie voor aan de wand. Of je nu gaat voor een letterbord met een toffe quote, een foto op glas, een neon sign of zelfgemaakte prints met washi tape omlijsting, ideeën genoeg! Een aantal van deze leuke dingen heb ik voor je bij elkaar gezet. Kijk mee!


Posters met washi tape!

Wat ik zelf echt ontzettend tof vind is om posters en mooie platen te bevestigen met washi tape. Washi tape vind ik ideaal om te gebruiken om dingen op te hangen. Op mijn werkkamer gebruik ik de tape voor leuke kaarten en poloraids op te hangen maar op Pinterest zag ik dat het ook een stapje verder kan en dat is gaaf! Hoe leuk is het om namelijk een hele omlijsting te maken van de tape zodat het lijkt dat je gewoon toffe schilderijlijsten hebt.


Een tegeltje vol geluk!

Misschien ben je al wel bekend met die leuke handgeschilderde tegeltjes die je mooi kunt decoreren in huis of kunt ophangen aan de wand. Het idee is geweldig maar de prijs is vaak aan de hoge kant. Wil je toch z’n tof handgemaakt design aan de muur en niet teveel ervoor betalen? Of wil je iemand ermee verassen, dan ben je bij Tegeluk aan het goede adres. Voor maar liefst €9,95 incl. verzendkosten heb je al een geweldige handgeschilderde tegel met een print naar wens of een van de leuke designs die ze al hebben.

De tegeltjes worden gemaakt door mijn schoonzusje Larissa en haar vriendin Suzanne en zijn via Instagram te bestellen. Het idee vind ik heel leuk en de creaties zijn prachtig. Voor een super betaalbare prijs heb je iets unieks voor jezelf of om iemand te verassen. Hoe leuk is dat? Ik heb zelf ook al een heel tof exemplaar voor in de badkamer, namelijk dit tegeltje met tietjes!


Een wereldkaart aan de muur!

Ben je gek van reizen en wil je elk plekje waar je bent geweest markeren? Hoe tof is het om dat te doen op een wereld kaart aan je muur. Je kunt ze namelijk al hebben op hout, canvas, een poster en zelf behang met een wereldkaart erop is verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren, afmetingen en soorten waardoor er altijd wel eentje is die bij je interieur past!


Rieten manden en schalen!

Een trend die ik de laatste tijd ook veel tegen kom is het decoreren van rieten schalen/manden aan de muur. Het idee vind ik heel sfeervol en de manier om met verschillende grote schalen en varianten te combineren is heel tof. Dit is een manier die je al ‘voordelig’ kunt realiseren. Bij de Action vind je namelijk regelmatig van dit soort schalen of placemats waar je z’n soortgelijk idee mee kunt maken.

Bron afbeelding

Neon light Sign

Het laatste idee wat ik nog met je wil delen is je wand in huis decoreren met een mooie neon light sign. Je ziet het tegenwoordig al heel vaak in leuke hippe tentjes en restaurants maar hoe tof is het om zoiets in huis te hebben. Ik zie op Pinterest toffe varianten voorbij komen waarbij ze het in de woonkamer of badkamer hebben hangen en ik hoop ook zelf een keer zoiets in mijn eigen huis te hebben hangen. Het staat zo hip en gezellig. Love it!


Wat vind jij leuke wanddecoratie?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 24 februari 2019 / 09:35

  Leuke post! Ik vind het heel lastig om wanddecoraties goed bij elkaar te laten passen, al komt dat waarschijnlijk ook omdat ik een lastige smaak heb. Ik heb nu twee posters boven de bank en een grote spiegel boven het dressoir, al heb ik nog twee muurtjes waar ik iets wil hangen en waarvan ik nog geen flauw idee heb wat het moet worden haha!

 2. 23 februari 2019 / 16:35

  Leuke ideeën! Ik zie op Aliexpress veel leuke posters voorbij komen, zo met dat washi tape ziet er wel super gaaf uit! Ik heb zelf op dit moment schilderijen en rieten schalen aan de muur.

 3. 23 februari 2019 / 15:40

  Hele leuke ideeën, vooral de manden en schalen vind ik heel leuk aan de muur staan.

 4. chucky1012
  23 februari 2019 / 14:29

  Zoveel leuke ideeën 👌🏼
  Ik hou van lijstjes met diverse foto’s….
  Ook van diverse city foto”s.

  • Laura Louise
   Auteur
   23 februari 2019 / 14:57

   Jaa een mengeling van verschillende foto’s staat altijd zo gezellig 😀

 5. 23 februari 2019 / 14:03

  Wat een hoop leuke ideetjes zeg. Ik vind dat met die rieten manden eigenlijk wel wat hebben. Lekker eens iets anders maar het maakt de muur wel echt een stuk gezelliger.

  • Laura Louise
   Auteur
   23 februari 2019 / 14:57

   Jaaa vind ik ook, echt even iets anders dan een ‘normaal’ schilderij ofzo 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram