De leukste cadeautjes voor de Apple liefhebber!

De leukste cadeautjes voor de Apple liefhebber!

Je bent er fan van, of je bent het niet. De producten van Apple. Ik ben al vrij vroeg tijdens mijn opleidingen bekend geraakt met de wereld van Apple en naast een rij van iMacs, MacBooks, iPads en natuurlijk de iPhone ben ik iemand die zeker wel een Apple liefhebber is,

Met mijn werk als grafisch vormgever werk ik iedere dag op iMac en om mijn illustraties te maken gebruik ik mijn iPad met bijbehorende Pencil. Omdat Apple bij mij zowel als werk en privé veel gebruikt word komt het ook regelmatig voor dat ik nieuwe accessoires hiervoor moet aanschaffen. We hebben het natuurlijk allemaal wel een keer meegemaakt dat je ergens je oplaadkabel laad liggen of stuk gaat. Ieder geval leek het mij wel leuk om met jullie te delen wat nou echte handige Apple accessoires zijn die zowel voor jezelf of voor de Apple liefhebber perfect zijn om cadeau te doen. Kijk mee!


Draadloze iPhone opladers

Ik zei het net al dat kabeltjes bij wat voor product dan ook, de meest makkelijke items zijn om ergens te laten liggen of om stuk te maken. Ik heb er al heel wat opnieuw moeten aanschaffen want ik ben nou eenmaal niet zo heel zuinig met die dingen. Herken jij dit ook of ken je iemand die ook iets te nonchalant hiermee is, dan zijn draadloze iPhone opladers echt een must. 

Een draadloze iPhone oplader is een station die je gemakkelijk erg neerzet of neerlegt bij bijvoorbeeld je computer en daar zet of leg je dan je iPhone op. Het voordeel aan deze draadloze opladers is vaak ook dat ze verkrijgbaar zijn als universele draadloze opladers, wat inhoudt dat ook ander type telefoons ermee opgeladen kunnen worden. Handig als oplaadstation in huis als niet iedereen dezelfde telefoon heeft! 

Bron Pexels –  cottonbro studio


iPhone Telefoonkoord

Je hebt ze vast en zeker wel een keer voorbij zien komen, de hoesjes voor je telefoon met daaraan een koord om zo je telefoon om je nek te hangen. Ideaal als je ergens naar onderweg bent en je telefoon lekker in de buurt wilt hebben voor bijvoorbeeld het maken van foto’s. Tegenwoordig heb je ook universele telefoonkoordjes zonder hoesjes waardoor het geschikt is voor elk type telefoon. Je hebt leuke dunne koordjes in toffe kleurtjes, koortjes die alleen bedoeld zijn om om je pols te dragen met bijvoorbeeld kraaltjes of schelpjes, maar ook echte grove riempjes waar je ook bijvoorbeeld je AirPods in een leuke case aan kunt klikken. En die AirPods cases zijn daarnaast ook weer hartstikke leuk als cadeautje en vaak ook verkrijgbaar in betaalbare varianten. Ideaal product om iemand mee te verrassen!


Beschermhoes voor je Macbook

Vaak als ik buiten de deur werk neem ik mijn MacBook Air mee. Een ideaal formaat laptop wat je Vaak als ik buiten de deur werk neem ik mijn MacBook Air mee. Een ideaal formaat laptop wat je makkelijk meeneemt. Maar natuurlijk wel met een mooie stevige beschermhoes eroverheen. Ik ben iemand die altijd eerst naar de buitenkant van een product kijkt en dan naar de functionaliteit. Gelukkig worden deze 2 aspecten tegenwoordig goed met elkaar gemixt waardoor je de wereld hebt aan leuke beschermhoesjes om je laptop mee te beschermen onderwerp en is dit ook weer een product geworden wat ontzettend leuk is om cadeau te doen. Welke kleur of print je ook zoekt, er is voor ieder wat wils! Een perfect cadeau voor scholieren of voor net als ik, liefhebbers om op locatie te werken.


Zoek je nog last-minute een kerstcadeautje of vind je het vaak lastig om cadeautjes te vinden voor iemand die je liefhebt? Onthoud dan dat Telefoon accessoires vaak voor iedereen wel uitkomen en ook producten zijn die in elke prijscategorie te vinden zijn.

Bron Pexels – cottonbro studio


Ben of ken jij een Apple liefhebber?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram