De leukste budget cadeau tip van de Action!

De leukste budget cadeau tip van de Action!

Action is één van mijn favoriete winkels want waarvoor je er ook naar binnen gaat, je komt altijd uit met allemaal toffe en leuke dingen. Zo heb ik ook het perfecte budget cadeau gevonden die niet alleen super leuk is om te krijgen, je kan er vast ook iemand heel blij mee maken!

Ik liet hem al even zien in de tofste gadgets om te krijgen, het letterbord van vilt in roze. Action heeft weer een tof exemplaar die ik stiekem nog leuker vind dan het vorige letterbord van Action. Dit keer is die namelijk verkrijgbaar in mint kleur en roze en is de lijst koper goud. Love it!

De afmetingen van dit letterbord is 29,7×21 cm, een leuk formaatje voor aan de muur of op je bureau!

De letterborden zijn al een tijdje populair en ook al heb ik 1 in mijn huis staan, deze kon ik echt niet laten liggen omdat het formaat echt super leuk is. Hij is wat kleiner dan de vorige van Action en zoals ik al zij, is deze roze met goud. Ideaal voor in mijn werkkamer!

In totaal zitten er 120 losse letters en nummers in waardoor je ook gelijk ermee aan de slag kunt om een leuke quote erop te zetten.

Diep in je buidel hoef je niet te gaan voor dit letterbord van Action, hij kost namelijk maar * Tromgeroffel* €3,95. Een fijn prijsje en daarom ideaal om cadeau te doen met Sinterklaas of Kerst. Leuk voor in je schoen of onder de kerstboom. Oh stiekem natuurlijk voor jezelf.

Krijg of heb je nou z’n leuk letterbord en zoek je nog een leuke Quote voor erop? Kijk dan even bij dit artikel  waar ik leuke inspiratie Quotes geef die je erop kunt zetten.

De letterbord is nu verkrijgbaar bij Action!


 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 24 november 2018 / 21:11

  Oeh, heerlijk kleurtje! Ziet er tof uit 🙂

 2. 23 november 2018 / 15:23

  Awh hij ziet er echt heel schattig uit! Wat een leukje zeg.

 3. 23 november 2018 / 15:06

  Wat een leukerd, vooral omdat hij roze is! Ik heb er eentje in de huiskamer staan, maar ik vind ze eigenlijk overal wel leuk.

 4. chucky1012
  23 november 2018 / 12:48

  Heel mooi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram