DE LEUKSTE AFSTUDEERCADEAUTJES + Kortingscode: BEAUTY15

DE LEUKSTE AFSTUDEERCADEAUTJES + Kortingscode: BEAUTY15

Oei! Wat is het een spannende tijd is dat toch, het wachten op dat ene telefoontje om te horen of je bent geslaagd. Voor iedereen de geslaagd is natuurlijk gefeliciteerd en nu is het tijd om die berg met schoolspullen toch echt even te verplaatsen naar zolder. Heerlijk!

Na het behalen van je diploma is het natuurlijk tijd voor een feestje, een heerlijke taart, een borrelplank vol hapjes en natuurlijk cadeautjes.


Speciaal voor alle geslaagden heeft My Jewellery leuke sieraden die perfect dienen als afstudeercadeau. Heel leuk om te krijgen of om natuurlijk je beste vriendin mee te verrassen! Benieuwd naar de sieraden? Ik zocht de leukste voor je uit!


De bovenstaande sieraden zijn ideaal om te combineren met de rest van de sieraden die je draagt. Hoe meer kettingen en armbandjes bij elkaar, hoe toffer het staat. Mijn favoriet van de bovenstaande sieraden is vooral de lange ketting met ‘Girlboss’ en de ring met het sterretje. Ik zie mij er al helemaal mee lopen.

Ohja, hoe leuk is het trouwens om samen met je vriendin een sieraard te hebben als herinnering aan de schooltijd samen?!

Zit er iets leuks voor je tussen of heb je iets gezien waarmee jij je vriendin gaat verrassen? Met de kortingscode BEAUTY15 krijg je ook nog is 15% extra korting op je bestelling. Let op: alleen geldig op de ‘graduation gifts’ pagina.


Heb jij dit jaar examen gedaan?
Zo ja, ben je geslaagd?
Welk sieraad vind jij het leukste?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 14 juni 2019 / 14:44

    Zo leuk allemaal! Ben echt gek op de sieraden van My Jewellery

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram