De leukste adventskalenders 2016!

De leukste adventskalenders 2016!

Met de feestdagen (ver) in het zicht komen make-up merken weer met geweldige cadeau collecties om jezelf of iemand anders mee te verwennen. We zagen ze vorig jaar al maar ook dit jaar komen diverse merken met een geweldige adventskalender, de kalender waarbij je dagelijks kan genieten van een leuk cadeautje!

Ik heb een aantal adventskalenders gevonden die ik zelf zeker de moeite waard vind voor beauty liefhebbers. Eentje van Benefit, The Body Shop, Douglas en een prachtige van Charlotte Tilbury. Benieuwd? Kijk mee!

kalender

Één groot cadeau waarbij je vervolgens iedere dag opnieuw een vakje mag openen om daar een leuk mini cadeautje aan te treffen. Hoe leuk is dat? Vorig jaar had ik zelf de adventskalender van L’Occitane en nog steeds maak ik gebruik van de handige mini’s die ik uit de vakjes haalde. Mijn grote favoriet van dit jaar is de adventskalender van Charlotte Tilbury, alleen het prijskaartje is wel even schrikken… Deze adventskalenders zijn verkrijgbaar bij de Douglas, de Bijenkorf en The Body Shop.

kalander2

Welke komt op jouw verlanglijstje te staan dit jaar?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 31 oktober 2016 / 11:01

  Ik vind die van Douglas zo vernieuwend omdat er allemaal verschillende merken in zitten, maar die van Charlotte T is natuurlijk wel het aller-aller-aller mooist! Ik zal de kerstman eens extra lief aankijken dit jaar.

 2. 28 oktober 2016 / 18:39

  Die van Benefit lijkt mij echt heel fijn^^. Dit soort kalenders blijven leuk voor de feestdagen.

 3. 27 oktober 2016 / 09:22

  Ah heerlijk, adventskalenders! Ik ben altijd fan van de L’Occitane Adventkalender 🙂

 4. sabine ganga
  26 oktober 2016 / 07:01

  Zelf heb ik de rituals kalender en van ciate de mini mani month klaaiggen.zo leuk.

 5. 25 oktober 2016 / 22:31

  Leuk overzichtje! Al ben ik bang dat ik dan de helft van de inhoud niet gebruik 🙁

 6. 25 oktober 2016 / 18:04

  Er zitten echt hele leuke kalenders bij! Twijfel nog een beetje of ik het zelf ga aanschaffen 🙂

 7. 25 oktober 2016 / 16:00

  Mijn persoonlijke favoriet staat er niet tussen, haha. Die van Yankee Candle!

  • 26 oktober 2016 / 07:29

   Ohhhh heeft Yankee Candle er ook een? Wat super leuk ik ga even zoeken 😀

 8. 25 oktober 2016 / 14:08

  Wat leuk dat je hier een overzicht van hebt gemaakt! Ik werd vandaag verrast door een pakketje met de kalender van The Body Shop. Wat een feestje! Ik ben heel erg benieuwd naar de inhoud. Nog een reden om uit te kijken naar de decembermaand.

 9. Kim
  25 oktober 2016 / 14:07

  Ohh die van Benefit is zoo leuk <3

 10. 25 oktober 2016 / 14:01

  Die van Rituals ben ik ook al tegengekomen en lijkt me zo leuk! Ik kan al niet wachten om er zelf ook eentje in huis te halen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram