De leukste accessoires voor de zomer!

De leukste accessoires voor de zomer!

Met het mooie weer in aantocht wil je er natuurlijk tip top uitzien. Je outfit is er al helemaal klaar voor, nu alleen de accessoires nog. Geen zin om bergen geld uit te geven voor zilver bij de juwelier? Of bij de tassenwinkel voor een perfecte zomerse tas? Ik heb een aantal toffe betaalbare dames sieraden en accessoires gevonden bij Esprit die perfect passen bij de zomer!

Vorig jaar kocht ik namelijk bij Esprit al prachtige witte sneakers waar ik ook dit jaar weer volop op loop, ze zijn tijdloos en zitten heerlijk. Toen kwam ik er echter ook achter dat Esprit meer verkoopt dan alleen kleding en ontdekte een hoop mooie accessoires. Goede redenen om er af en toe een kijkje te nemen!

Zo heeft Esprit nu ook weer een aantal items die rechtstreeks mijn wishlist op kunnen. Tassen van stro, oorbellen in geometrische vormen, een leuke ketting en een prachtige ring. Ik krijg de zomer in mijn bol van deze toffe items. Welke is jouw favoriet?Oh, ik kan echt geen genoeg krijgen van de prachtige stro bags. Ze zijn op en top zomers en perfect om mee te nemen naar het strand, boodschappen mee te doen of door de stad mee te sjouwen. Ik mag er helaas even geen nieuwe bij kopen omdat ik er al iets (te)veel heb. Tel 3 voor de boodschappen, een mini voor in de stad en dan nog een schoudertasje. Maar goed de zomer is nog lang en een ronde variant heb ik nog niet en deze staat eigenlijk toch nog stiekem op mijn wishlist. Mijn vriend ziet me al aankomen. Oeps!

Ook ben ik helemaal fan van de kettingen met kleine details en daarom vind ik de variant met de kleine hartjes eraan ook zo leuk. Ik draag al een tijdje een soortgelijke ketting met sterretjes en maantjes van ZINZI maar deze variant met hartjes is zo schattig. Ideaal om te combineren met andere (lange) kettingen.

Het dragen van haaraccessoires vind ik in de zomer ook extra altijd leuk, zo geef je je ‘messy beach’ haar toch een sierlijke touch. Een haarbandje of een toffe scrunchie zijn hier perfect voor. Je hoeft je haar helemaal niet tot in de puntjes te doen, alleen al een lekkere losse staart of rommelige knot in combi met een scrunchie is al perfect!


Wat vind jij het leukste item?
Ben je ook fan van de stro bags?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 4 juni 2019 / 05:20

    Hele mooie items! Ik ben ook gek op stro bags en heb er vier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram