De leukste accessoires van je smartphone!

De leukste accessoires van je smartphone!

Je sleept hem overal mee naartoe, hij is erbij als je gaat slapen en zodra je wakker wordt pak je hem je hem waarschijnlijk direct. We hebben het natuurlijk over onze smartphone. Onze smartphone is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en daarom vinden we het ook extra leuk om hem zo leuk en stijlvol mogelijk te maken met leuke accessoires zoals bijvoorbeeld toffe telefoonhoesjes.

Ik ben zelf ook iemand die het leuk vind om telefoonhoesjes vaak af te wisselen en te veranderen van wallpapers. Want zoals je waarschijnlijk weet maak ik gratis wallpapers voor je telefoon en daarom wissel ik vaak af met nieuwe creaties die ik maak. Ik heb ieder geval een aantal toffe accessoires bij elkaar gezocht voor je mobiel waar ik zelf helemaal blij van wordt. Een hele toffe Samsung Galaxy S22 cover, een hoesje met parelkoord en zelfs lederen tasjes om verliefd op te worden. Benieuwd? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Vorig jaar kon ik geen leuk tasje vinden voor mijn smartphone en nu wordt het zelfs moeilijk kiezen. Een grote favoriet uit dit lijstje van mij zijn namelijk het lederen telefoon tasje nr. 5 en nr. 6. Beide vind ik echt geweldig en super handig om ook straks in de zomer te gebruiken wanneer je niet teveel bij je wilt hebben op bijvoorbeeld het terras. Of voor als je op vakantie gaat wanneer je eigenlijk alleen het nodige snel even bij de hand wilt hebben, dan lijkt dit formaat ook ideaal. Ze zijn vrij simpel qua looks, geen gekkigheid of al te veel poespas en dat maakt ze zo fijn om te combineren met al je outfits. Beide tasjes zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en dat maakt het wel wat moeilijk kiezen. Al denk ik dat je met zwart of beige altijd safe zit!

Ook het transparante hoesje met het parel koord nr. 1 vind ik echt heel tof. Het is heel stijlvol en leuk om mee af te wisselen en te dragen met een zomerse outfit. Het zorgt ervoor dat je smartphone een soort van sieraad wordt en dat maakt het erg leuk!

Mijn verlanglijstje is alweer vol aan het raken. Vooral het beige tasje nr 6. krijg ik niet uit mijn hoofd, hij is echt te leuk. Tegen de tijd dat het zonnetje zich weer vaker gaat laten zien en we heerlijk op het terras kunnen zitten zal deze zeker met mij mee gaan!


Wat vind jij van de producten?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram