De lekkerste truien voor de de winter!

De lekkerste truien voor de de winter!

Met de koude temperaturen en de verwarming die een stuk lager staat pak ik maar al te graag mijn favoriete dameskleding erbij, namelijk de trui! Ik heb zelf ontzettend veel truien in mijn kast liggen maar ik blijf ze maar al te graag kopen omdat het gewoon heerlijk is om te dragen.

Een trui is niet alleen heerlijk comfy, je kunt ze ook heel stylish combineren waardoor de ‘gewoon’ trui een hele andere look krijgt. Kan je ook wel wat nieuwe heerlijke dames truien gebruiken? Dan heb ik voor je een aantal hele toffe items bij elkaar gezocht die je vast en zeker in deze winter in je kledingkast wilt hebben. Benieuwd? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik kies altijd een item uit die echt mijn favoriet is maar dit is weer zo’n geval van, ‘ik kan niet kiezen, ik wil ze allemaal’. Als truien liefhebber is iedere dikke wollen gebreide trui een musthave om te hebben en als het ook nog leuke details heeft dan gaat mijn hartje al helemaal sneller kloppen. Pof mouwen, mooie borduursels en noem maar op. Bovenstaande truien hebben allemaal wel iets waardoor je ze in je kast wilt hebben liggen en waarbij het iedere dag een feestje is om een heerlijke trui te dragen.

Vooral beige tinten vind ik vooral heel aantrekkelijk en komt veel terug in mijn kast. Ik er niet genoeg van hebben maar voor de afwisseling vind ik een kleur af en toe ook leuk en daarom zijn mijn ogen gevallen op roze truien. De trui van Harper & Yve (nr. 3) vind ik door de kleurencombinatie helemaal geweldig en doordat hij ook nog een rits heeft maakt hem weer wat sportiever en anders dan anders. Je kunt de rits namelijk wat open dragen en lekker veel kettinkjes erbij om doen zonder dat het rommelig op de rand van je trui zit.

De Ydence trui (nr. 6) trekt ook vooral door de roze kleur met rood mijn aandacht en maakt hem helemaal af met de prachtige pied-de-poule print. Een print die gewoon altijd leuk blijft en elke outfit af maakt.

Als ik toch een favoriet moet kiezen dan ga ik voor de trui van Scotch & Soda (nr. 7). Deze beige trui met zwarte bolletje maakt je dag toch helemaal compleet? Mooie zwarte jeans eronder, mooie boots en gaan!

Streepjes vervelen ook nooit en daarom behoort de zwart gestreepte trui (nr 5) ook zeker in het ruitje van musthave truien om in de winter te hebben. Ook dit maakt je outfit altijd net wat spannender als je van plan ben om maar gewoon een lekkere trui te maken. De wijde mouwen maken deze trui helemaal af!


Wat vind jij van de bovenstaande truien?

Welke trui is jouw favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram