De kersttafel dekken!

Heb je alle boodschappen al in huis? Nog een paar dagen en het is Kerst! Tijd om de laatste inspiratie op te pakken voor een prachtig gedekte tafel.

De kersttafel dekken is natuurlijk een hele leuke bezigheid omdat het echt een plek moet worden waar je uren lang aan wilt zitten. Kaarslicht erbij, leuke versiering en prachtig servies. Ik heb op Pinterest de mooiste kersttafels bij elkaar gezocht voor wat nodige inspiratie. Kijk mee!


Bron // Bron

Grote kandelaars met dinarkaarsen vind ik prachtig op een tafel staan. Wel altijd een beetje eng maar als je zorgt dat ze op een goede plek staan en stevig in de kandelaar dan moet het natuurlijk goed komen. Kaarsjes geven namelijk zoveel sfeer!


Bron // Bron

Het gebruik van groen op tafels is een mooi decoratie middel. Kersttakjes, eucalyptus, wilde bloemen en takjes rode besjes doen het erg goed.


Bron

Maak de tafel compleet met kleine verrassingen. Een lief naambordje en een klein persoonlijk cadeautje werkt altijd.


Bron // Bron

Een mooi gedektste kersttafel begint bij mooi servies. Heb je mooi servies in huis dan is het alleen nog maar een kwestie van mooi opdekken. Gouden details doen het altijd goed!


Bron // Bron

Een kersttafel hoeft natuurlijk niet perse hysterisch te zijn. neutrale kleuren en natuurlijke elementen geven ook veel sfeer en romantiek.


Bron // Bron

Maak je tafel compleet met een mooie loper over het midden of maak een loper van decoratie en groen. Het straalt heel veel kerst uit en maakt een tafel direct gezellig!


Heb jij al idee hoe je de kersttafel gaat dekken?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram