De HEMA Desk Planner!

De HEMA Desk Planner!

hemaDe hele dag door wanneer ik aan het werk ben heb ik overal om mij heen lijstjes en boekjes liggen om zoveel mogelijk op te schrijven en gestructureerd te kunnen werken. Ik vind het persoonlijk onwijs handig en kan er niet zonder. Daarom vond ik het ook zo onwijs tof dat ik bij de HEMA een speciale planner tegen kwam die ideaal voor mij werk manier is, de desk planner…

Het gaat om een heel leuk langwerpig boekje met roze en een zwart wit printje. De kaft is van karton wat lekker stevig is en is voorzien van een ringband wat weer ideaal is om te werken op een nieuwe bladzijde.

hema2De planner is op elke bladzijde voorzien van alle dagen van de week waardoor je heel makkelijk en overzichtelijk je week in inplannen en dat je in een oog opslag ziet wat je te doen hebt. Op de achterkant heb je nog de mogelijkheid om notitie te noteren.

hema3Op dit moment is mijn planner nog helemaal ‘vers’ om het zo te noemen maar ik heb zin om ermee aan de slag te gaan aangezien mij dit een hele fijne manier lijkt. Daarnaast vind ik hem er ook nog is tof uitzien zoals alle bureau en school spullen van de Hema!

hema4

De Desk Planner is verkrijgbaar bij HEMA voor €3,95

Werk jij op een gestructureerd? Of met lijstjes en boekjes?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram