De Hairworkxx® Plonter Borstel!

De Hairworkxx® Plonter Borstel!

1

Ken je dat gevoel, wanneer je je (natte strand)haar borstelt en er steeds haren worden uitgetrokken? Van dat stugge zomerhaar door zwemmen in zout zee- of chloorwater, waar bijna geen gewone borstel fatsoenlijk door heen komt?

Dan is de Hairworkxx® Plonter Borstel de ideale uitkomst! Pijnloos je haar ontklitten en bovendien subliem laten glanzen was nog nooit zo gemakkelijk én aangenaam!

Soepel ontklitten met de Hairworkxx® Plonter Borstel
Weg met eigenwijze lokken en hardnekkige klitten vanaf nu! Door het ergonomische ontwerp van de Hairworkxx® Plonter Borstel wordt het haar vanaf de haarwortel tot in de punten moeiteloos ontklit. Het breken van je haar wordt hierdoor geminimaliseerd waardoor het uiteindelijk voller én gezonder aanvoelt en er ook zo uitziet.

HR-beeld Hairworkxx Plonter Brush Black

De Hairworkxx® Plonter is geschikt voor alle haartypes en kan zowel op nat haar als op droog haar gebruikt worden. Door de speciale vorm en het handvat van de Hairworkxx® Plonter Borstel ligt deze gemakkelijk in de hand.

Ontspannende wellness-hoofdhuidmassage en hulp bij het verdelen van o.a. conditioners

De Hairworkxx® Plonter Borstel zorgt tevens voor een heerlijke, ontspannende wellness-hoofdhuidmassage. Hierbij wordt de opperhuid van het hoofd gestimuleerd wordt en krijgt het haar een mooie glans. Ook is de Hairworkxx® Plonter ideaal geschikt voor een perfecte, gelijkmatige verdeling van je conditioner en voor het aanbrengen van stylingproducten bij kortere haarstijlen.

De Hairworkxx® Plonter Borstel is verkrijgbaar in de kleur zwart met roze.

De producten worden verkocht via professionele kapsalons. Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kun je terecht op de website: www.hairworkxx.com  

Heb jij deze handige gadget echt nodig voor komend zomer? Hij is verkrijgbaar voor 12,50 EUR per stuk!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram