In de GRAZIA!

In de GRAZIA!

grazia1De Grazia is altijd al mijn favoriete tijdschrift geweest en toen ik hoorde dat ik met Demak’Up een advertorial had gewonnen die in de Grazia zou komen te staan kon ik het echt niet geloven, een droom die uitkwam.

Met mijn Sunkissed Demak’Up Facelook won ik de eerste prijs, een advertorial in de Grazia en sinds vandaag is hij te koop in de winkel. Wauw! Ik vind het zo gaaf en het is echt een droom die voor mij uitkomt. Er staat een kort interview bij over de Sunkissed Facelook, een neutrale look en waarom ik het reinigen van mijn huid zo belangrijk vind. Wat ben ik blij en ook wel een beetje trots!

grazia2Je kunt trouwens nog steeds een eigen Facelook maken en uploaden op Facebook.com/DemakUpNederland om kans te maken op een heerlijke pakket van Demak’Up waar ik ieder geval heel fan van ben en dagelijks weer gebruik om mijn huid te reinigen.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram