De ‘Gewoon Niet’ TAG

De ‘Gewoon Niet’ TAG

laargeDe ‘Gewoon Niet’ tag heb ik al bij verschillende blogs voorbij zien komen en omdat die zo leuk is, vond ik het wel tijd om deze ook te behandelen.  

De bedoeling bij deze Tag is dat je over een aantal onderwerpen zegt wat je iet leuk vind.

♥ Eten
Wat ik ontzettend smerig vind zijn doperwten, ik vind het zo vreselijk droog dat ik het gewoon niet weg krijg. Ook met eieren heb ik best moeite en vlees met teveel bot laat ik ook liever staan…

♥ Muziek
Ik ben geen liefhebber van Nederlandse rap en Volksmuziek, allebei niet mijn ding.

♥ Kleding
Qua kleding vind ik het lastig om een keuze te maken. Ik vind dat iedereen mag dragen wat die wilt en wil daarover niet oordelen, ook al is het soms vreselijk. Wel heb ik een vreselijke hekel aan crocs. Laatst kwam ik iemand tegen in de stad die ze aan had met sokken erin. HELP! Maar zoals ik het al aangaf, als die gene daar graag op wilt lopen ben ik de laatste die het zou verbieden.

♥ Geuren
Stink WC geur vind ik vreselijk, ik krijg echt nachtmerries van vieze openbare wc’s…

♥ Seizoen
Ieder seizoen vind ik fijn en heeft wat speciaals, maar de herfst vind ik toch wel erg moeilijk met die regen, harde wind en beginnende kou…

♥ YouTube
Reclames op Youtube vind soms niet en soms wel heel vervelend. Helemaal wanneer ik muziek luister en het geluid heel hard heb aanstaan. Als er dan z’n reclame tussen door komt dan stuiter ik wel is van mijn stoel af.

♥ McDonald’s
Ik weet niet precies hoe het heet maar ik vind het ding met vis raar, Filet o Fish? dacht ik. Ik snap niet zo goed wat dat doet bij de Mc! Geef mij maar een Happy Meal Yummiiee!!

♥ Personen
Lastig om te zeggen, maar ik hou er niet van mensen die zich beter voel als andere. Iedereen is even veel waard en net zo bijzonder.

♥ Party
Feestjes die zo gemaakt zijn, daar kan ik zoooo niet tegen.

Wil je deze Tag ook doen? Neem hem gerust over!

Heb jij dingen waar je echt een hekel aan hebt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram