De Blush stick en de Etos Finishing powder!

De Blush stick en de Etos Finishing powder!

eto1

Een mooie egale zomer huid met een stralend blosje op de wangen zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten voor een warme look die we allemaal deze dagen kunnen gebruiken.

Etos helpt een handje en brengt 4 verschillende blushes uit in stick vorm, handig in gebruik en het resultaat past helemaal bij de zomer. Maar dan zijn we er nog niet helemaal, tijdens die warme zomerdagen willen we niet dan ons gezicht glimmen en daarvoor is de nieuwe Finishing Powder de oplossing. Met deze poeder creëer je een egaal effect op je gezicht en voorkom je dat het gaat glimmen. Kortom twee ideale beauty hulpjes die jouw de mooiste zomer look geven.eto2

Allebei de producten ben ik gaan testen en hieronder deel ik je mijn ervaring.

De Blush stick

In totaal zijn er 4 verschillende kleuren, ik ontving de zacht roze tint om te testen. Het is een klein product wat handig is mee te nemen maar is het ook handig in gebruik? Wanneer je de dop eraf haalt zie je de stick die je vervolgens omhoog kunt draaien. Ik heb de kleur 001 die zacht roze is en die er in het doosje best mooi uitziet. De blush is matte en zorgt voor een natuurlijke blos op je wangen. Voor iedere huidteint is er een perfecte kleur te vinden en blijft ook nog is lekker lang zitten.

eto3

eto4

eto5

etos10De Finishing Powder

Een finishing poeder is natuurlijk super handig om je make-up net een beetje ‘steviger’ te maken en te voorkomen dat je halverwege je dag een glimmende kerstbal bent. De poeder zit in een normaal poederdoosje en bevat verder geen spiegel of brush. Je kan de poeder direct aanbrengen op je gezicht maar ook over je foundation heen. Het is geschikt voor iedere huidtype en elke huidteint. De poeder zorgt voor een matterend effect.

eto6

eto7

eto8Hieronder heb ik heel subtiel de blush aangebracht en de poeder.

blush-en-poeder

Ik ben altijd al een liefhebber geweest van transparante poeder en helemaal in de zomer. Deze poeder van Etos is net zo handig in gebruik als ik ben gewend en het resultaat werkt precies zo. Een ideaal product dus voor warme zomerse dagen. De blush vind ik leuk, het is best creamy maar daardoor wel makkelijk aan te brengen en de verdelen op je wangen. Ik breng het aan met mijn vingers om het zo subtiel mogelijk te houden. Het resultaat verbaasde mij! eto2

Etos Blush Stick € 4.99 per stuk
Etos Finishing powder € 4.99

Welk product spreekt jouw het meeste aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram