De beste simpele kookboeken!

Beste-simpele-kookboeken

Koken is niet voor iedereen de leukste hobby maar lekker eten vaak wel. Met de beste simpele kookboeken komt er bij iedereen een ware keukenprins(es) naar boven en tover je elke avond snel en zonder teveel moeite een heerlijke maaltijd op tafel.

Ik ben zelf echt een liefhebber van kookboeken omdat ik het ook gewoon erg leuk vind om lekker doorheen te bladeren. Maar natuurlijk moet het boek ook een functie hebben en moet ik er ook regelmatig wat lekkers uit maken. Ik heb heel wat verschillende soorten in huis staan maar ik merk toch vaak dat ik het eerst grijp naar boeken waarbij je snel een maaltijd kan bereiden. Wil jij dit ook? Dan heb ik voor jou de beste simpele kookboeken voor je op een rijtje gezet om gezond en efficiënt in de keuken aan de slag te gaan. Kijk mee!


De beste simpele kookboeken!

1 Jamie Oliver Een. // 2 Lekker Makkelijk uit Paulines Kitchen // 3 Deliciously Ella Snel en Makkelijk // 4 De makkelijke bakplaat // 5 Foolproof uit een pan // 6 One Pan Perfect Donna Hay // 7 Jamie Oliver 5 Ingrediënten.


Jamie Oliver is denk ik voor iedereen bekend als ware chefkok. Hij heeft al een hoop prachtige kookboeken op zijn naam staan waarbij je prachtige gerechten kunt maken maar waarbij je wel even je hele voorraadkast voor moet leeghalen. Gelukkig zijn er de laatste jaren ook een aantal boeken van hem verkrijgbaar waarbij je simpel en snel kunt koken zonder dat je veel ingrediënten nodig bent en je hele dag eraan kwijt bent. Een van mijn favorieten in het lijstje beste simpele kookboeken is dan ook ‘Een’. Dit is een boek waarbij je heerlijke gerechten kunt maken, allemaal uit 1 pan!

Nog een grote favoriet uit het lijstje is ‘Lekker Makkelijk’ van Paulines Kitchen. Ik vind haar schrijf en kookstijl heel tof en ook dit exemplaar is eentje die in de keuken thuis hoort. Voor de recepten heb je max. 10 ingrediënten nodig die je gewoon in de supermarkt kunt komen en niet stad en land voor af te gaan.

De ‘makkelijke bakplaat’ is voor deze tijd natuurlijk helemaal ideaal want als je net als ik nog op gas kookt dan is het verstandiger om die oven wat vaker aan te zetten dan al die pannen op het fornuis. Dit boek leent er perfect voor om op een snelle makkelijk en dus ook budgetvriendelijke manier lekker gezond te koken. Je zult versteld staan hoe simpel je de lekkerste ingrediënten samen kunt voegen voor heerlijke creaties!


Kijk hier ook voor 9x de leukste kookboeken voor de feestdagen!


Ben jij al bekend met deze beste simpele kookboeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram