De Beauty Astirs 2012 – MAC & AVEDA

De Beauty Astirs 2012 – MAC & AVEDA

3

Leuke nieuws uit beautyland, Dinsdagmiddag 5 februari zijn tijdens een feestelijke beautybijeenkomst in het Hotel Okura te Amsterdam de Beauty Astirs 2012 uitgereikt.

Deze prestigieuze persprijzen, ook wel de Oscars van de cosmetica-industrie genoemd, worden elk jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het afgelopen jaar.

1

De prijzen werden verdeeld en zo kreeg Prep + Prime Skin Smoother van MAC de 2e plaats van Astir Awards Best Beauty Discovery Mass.

Jury rapport

“Dit is nog eens een smooth operator te noemen. Ideaal als make-upbasis, want hij strijkt je huid echt waanzinnig snel en mooi glad – alsof een visagist je onder handen heeft genomen. Je ziet elk lijntje gewoon direct verdwijnen… bizar!”

2

Naast MAC viel ook Aveda in de prijzen AVEDA stress- fix™ wint Beauty Astir voor het beste body product in het luxesegment.

Jury rapport

We hebben het allemaal druk en daar spelen veel merken handig op in met ‘kalmerende’ bodyproducten. Maar AVEDA doet dat al jaren, vanuit de bijzondere eeuwenoude Ayurveda filosofie. De kracht van deze driekoppige anti-stress lijn met een zweem van lavendel zit ‘m in de keuzes die je hebt; wel zo fijn voor een gestrest mens. En als je wel de tijd hebt, gebruik je ze alle drie. Het wordt ook zeer gewaardeerd dat ze wars zijn van verspilling: alles, zelfs het materiaal van het persbericht, is met respect voor mens en milieu gemaakt.

De Beauty Astir is een prestigieuze persprijs die wordt toegekend aan de meest vernieuwende, bijzondere of opvallende cosmeticaproducten die het afgelopen jaar zijn gelanceerd. Al meer dan 25 jaar zijn de Beauty Astirs een begrip in de cosmeticabranche.

De onafhankelijke jury bestaat uit 42 deskundige leden van de Vereniging van Cosmeticajournalisten; de toonaangevende beautykenners van Nederland. Zij hebben uit alle inzendingen de allerbeste cosmeticaproducten van het jaar 2012 gekozen, in verschillende categorieën.

Met allebei de producten heb ik geen ervaring maar oeeh, wat ben ik benieuwd naar de Prep + Prime van MAC, toch maar even op mijn lijstje zetten!

Ben jij bekend met 1 van deze producten? Wat is jouw ervaring?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram