De 5 beste zonnebrillen voor 2023

De 5 beste zonnebrillen voor 2023

Een zonnebril komt altijd van pas. Niet alleen in de lente en de zomer, maar ook in de herfst of de winter kan een zonnebril handig zijn. Bijvoorbeeld als je op wintersport gaat, of op vakantie gaat naar een land waar in de winter de zon flink kan schijnen. Een zonnebril is niet alleen maar een stijlvolle accessoire, maar helpt je ogen ook echt beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Gelukkig kun je dit jaar weer kiezen voor verschillende soorten zonnebrillen!


Soorten zonnebrillen

Dit jaar kun je kiezen voor verschillende soorten zonnebrillen. De oversized shield zonnebril is al behoorlijk bezig met een comeback. Ook de sport zonnebril is niet meer weg te denken in 2023. Daarnaast kun je altijd gewoon kiezen voor de stijlvolle, klassieke zwarte zonnebril. Ook de goedkope zonnebrillen gaan met hun tijd mee. En zo hebben we nog wel een paar tips voor je!


Shield zonnebrillen

Weer helemaal terug van weggeweest, is de shield zonnebril. Deze zonnebril was vooral in de mode aan het begin van de jaren 2000. Inmiddels zijn de zonnebrillen een stuk modieuzer geworden. Je kunt ze aanschaffen in grotere maten en ze zijn bovendien ook afgewerkt met strakke lijnen. Niet voor niets is Jennifer Lopez er al mee gespot. Met name Prada, Burberry en Ray-Ban hebben zulke zonnebrillen.


Bron Pexels –  mahdi chaghari

Sportzonnebrillen

De sportzonnebril is steeds populairder geworden. Vergeet de traditionele sportzonnebril en kies voor een moderne sportzonnebril die je tijdens allerlei activiteiten kunt dragen. Met name modellen als Bella Hadid lopen er graag mee rond. Goede voorbeelden van dit soort zonnebrillen zijn de Oakley Turbine, Polaroid en Esprit.


Klassieke zwarte zonnebril

Wat dacht je van de klassieke zwarte zonnebril? Artiesten zoals Jason Derulo en Taio Cruz liepen er graag mee rond op het strand of in de club. De klassieke zwarte zonnebril is altijd bij de tijd. Ze zijn altijd cool en raken nooit uit de mode. Onder meer de Polaroid, Versace en Fossil zonnebrillen zijn een goede aanbeveling voor dit soort zonnebril.


Zonnebril met verschillende kleuren

Ben je een kleurrijk persoon en wil je dat ook graag uitdragen in de kleur zonnebril die je draagt? Dan kies je voor een zonnebril met verschillende kleuren in het montuur. Denk bijvoorbeeld maar eens aan die hippe Wayfarer zonnebrillen die al jarenlang niet meer uit het straatbeeld zijn weg te denken.


Aviator zonnebril

Eén soort zonnebril zien we ieder jaar weer terug en wordt ook ieder jaar verbeterd: de aviator zonnebril. Als je ooit twijfelt over welke soort zonnebril een trend is, zit je met de aviator zonnebril altijd goed. De traditionele monturen komen uit de jaren ‘80, maar de ontwerpers maken ieder jaar wel weer unieke aanpassingen. Met name Ray-Ban, Meller en Polaroid verkopen de klassieke en trendy zonnebril.

Bron Pexels – Dids

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram