De 3 leukste boeken vol inspiratie voor een feestje & DIY’s!

De 3 leukste boeken vol inspiratie voor een feestje & DIY’s!

Kookboeken vind ik geweldig wat je waarschijnlijk al wel weet als je mijn blog een beetje langer bekijkt, maar naast kookboeken ben ik ook een groot liefhebber van boeken waar ik een hoop inspiratie uit kan halen. Ik heb het over boeken die helemaal in het teken staat van het hosten van feestjes, DIY’s, het inrichten van de tafel setting en seizoensgerichte receptjes.

In mijn collectie heb ik 3 boeken waar ik helemaal fan van ben en die ik regelmatig erbij pak om lekker door te bladeren en waar ik ook een hoop inspiratie van krijg. Deze 3 boeken wil ik je vandaag laten zien, wie weet leuk om alvast op je verlanglijstje te zetten voor de komende feestdagen. Kijk mee!


Pippa Middleton | CELEBRATE

Mijn grote favoriet en eentje die ik al vaker heb laten zien is het fantastische boek ‘CELEBRATE‘ van Pippa Middleton. Het boek is enorm en heeft maar liefst 415 pagina’s vol met toffe inspiratie voor het hosten van feestjes, heerlijke recepten, ideetjes om te doen tijdens verschillende seizoenen en noem maar op. Ik heb het boek vaak op tafel liggen om lekker doorheen te bladeren. Ondanks dat het boek in het Engels is, kan ik er toch veel uit halen omdat de recepten en DIY stukjes heel makkelijk omschreven zijn en natuurlijk staat het vol met afbeeldingen.

Of je nu inspiratie zoekt voor kerst, Halloween, Pasen, Valentijn noem maar op, je kan met dit boek alle kanten op. Ik het boek heel mooi vormgegeven en echt een aanrader die regelrecht je verlanglijstje op kan.

Holly Becker & Leslie Sehring | Decorate for a Party

Voor simpele ideetjes, toffe DIY’s en een hoop inspiratie is ‘Decorate for a Party‘ van Holly & Leslie echt een tof boek om te hebben. Ook dit boek is helemaal in het teken van seizoenen en de daarbij horende feestjes. Of je nu lekker cosy wilt picknicken in de herfst met toffe aankleding, je eigen slingers wilt maken of met kerst allerlei toffe decoratie maken, het komt allemaal terug in het boek. Prachtige foto’s en ook weer ideaal als je wel wat inspiratie kunt gebruiken. Vooral de settings van de gedekte tafels vind ik altijd een feestje om te bekijken. 

Zoe Sugg | Cordially Invited

Sinds een maand is dan eindelijk het boek van Zoe SuggCordailly Invited‘ verschenen en natuurlijk stond deze hoog op mijn lijstje. Zoe Sugg, ook wel bekend als Zoella is natuurlijk een groot inspiratie bron als het gaat voor het hosten van feestje. Als je haar op social media volgt dan zie je vaak hoe geweldig ze dingen aankleed en hoe het er bij feestjes aan toe gaat. Ik werd dan ook helemaal blij van toen ik hoorde dat ze een eigen boek ging uitbrengen over het hosten van feestjes. Het boek is heel mooi vormgegeven vol prachtige foto’s. Je komt er recepten tegen, leuke DIY’s en leuke lijstjes om te doen in welk seizoen dan ook.


Ben jij ook een liefhebber van Hosting/DIY/ inspiratie boeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 4 november 2018 / 15:50

    Leuke boeken! Die van Zoe kende ik al, de rest nog niet. 🙂

  2. 4 november 2018 / 14:49

    Zelf heb ik het boek van Zoe Sugg. Echt een heel leuk boek vind ik zelf alleen moet ik het er nog iets vaker bij pakken. Ik ben heel benieuwd naar het boek van Pippa. Die gaat op mijn lijstje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram