De 10 mooiste gedekte tafels voor kerst!

Als je het nog te vroeg vind om met je hoofd bij kerst te zitten dan moet je dit artikel even skippen. Ik kan het ieder geval niet meer laten om er niet mee bezig te zijn. Heerlijke recepten opzoeken, decoratie kopen voor in de boom en alvast inspiratie bekijken voor een mooie gedekte tafel, ik hou ervan!

Voor de gene die net als ik al helemaal met kerst bezig zijn heb ik een aantal prachtige gedekte tafels bij elkaar gezocht. Wie weet krijg jij er ook alvast wat inspiratie van en ideeën hoe jij dit jaar de kersttafel gaat dekken. Welke kleuren ga je gebruiken, wat wordt het thema en welk servies ga je dit jaar gebruiken? Benieuwd? Kijk snel mee!  (Bron hoofd foto). 


Bron – Bron

BronBron

BronBron 

Bron – Bron 

BronBron 

Ik ben zelf een groot liefhebber van subtiel en stijlvol maar dan wel met een mix van allerlei soorten servies en materiaal. Ik vind het leuk om gebruik te maken van verschillende soorten bordjes en bakjes om het wat ‘gezelliger’ te maken. De tafels waar rosé en goud veel in terug komen vind ik prachtig en dat neem ik zeker mee bij mijn opmaak van de tafel. Ook kandelaars met verschillende hoogtes met daarin mooie diner kaarsen vind ik iets om mee te nemen als inspiratie.


Hou jij er ook van om de tafel met kerst of ieder ander feestje mooi te dekken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 16 november 2018 / 10:17

    Ik ben dol op tafelen! Leuke inspiratiepost 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram