Mijn dagelijkse make-up producten!

Mijn dagelijkse make-up producten!

Waar ik begon bij essence, Catrice, Hema en Miss Sporty, eindig ik bij Chanel, Dior en Benefit make-up. Ik merk aan mijzelf dat de afgelopen 2 jaar enorm ben verandert als het gaat om make-up. Eerder ging ik altijd voor budget merken maar de laatste jaren ben ik dol op high-end.

Ik heb dan ook al een mooie collectie producten bij elkaar kunnen toveren van de mooiste merken en bestaat eindelijk mijn dagelijkse make-up alleen maar uit high-end merken. Benieuwd? Kijk mee!

make-up1

CC Cream, Blush & Extra 

We beginnen natuurlijk bij de basis en op dit moment gebruik ik de CC Cream van Chanel. Afgelopen zomer heb ik deze ontdekt maar omdat ik van mijzelf eerst mijn vorige foundation op moest maken kocht ik hem pas een week of 3 geleden. Ik gebruik hem met heel veel plezier ieder dag. De dekking is precies zoals ik hem wil en de cc cream geeft ook nog is een mooie gezonde glow. Als extra gebruik op over mijn CC Cream een hele poeder uit de LE Les Beiges collectie in Marinière N.01. Deze poeder is verhelderend en geeft mijn look nog een beetje extra frisheid. Blush wissel ik graag af maar ik merk toch dat ik met liefst grijp naar de blush 160 Innocence van Chanel. Deze is oud roze van kleur en heel fijn voor dagelijks.

make-up2

Highlighter & oogschaduw

Om de basis compleet te maken gebruik ik de prachtige highlighter uit de LE collectie van Dior Glowing Gardens. Helaas ziet hij er niet meer zo mooi uit hoe die was maar ik heb er toch iedere dag weer heel veel plezier van. Deze highlighter in de kleur 001 Glowing Pink breng ik aan op mijn jukbenen voor een mooie touch. Wanneer ik zin heb en tijd over in de ochtend dan dan ga ik voor oogschaduw. Voor de bruiloft van mijn zus kocht ik afgelopen zomer een palette van Chanel met mooie bruin tinten en dit is dan op dit moment echt het enige palette die ik gebruik. het is de variant 226 Tissé Rivoli.

make-up5

Mascara & Wenkbrauwen

Met mijn wenkbrauwen doe ik niet zoveel omdat ze vrij vol zijn en bijwerken niet echt nodig is. Het enige wat ik wel moet doen is het in model brengen van de haartjes en die doe ik met de 3D Brow Tones van Benefit. In de gel zit ook een klein tintje waardoor ze ook nog wat voller lijken. Op mijn wimpers breng ik een laagje aan van de Diorshow mascara. In het begin moest ik erg wennen aan het borsteltje omdat hij vrij dit is maar tegenwoordig behoort deze echt to mijn favoriete. Hij geeft mijn wimpers echt een boost.

make-up8

Om het af te maken!

Voor ik de deur uitga draag ik natuurlijk ook een lekker parfummetje. Mijn favoriet is Black Opium van YSL maar deze is echt bijnaaaaa op. Daarom gebruik ik de laatste dagen Daisy Blush van Marc Jacobs. Niet echt een warme, kruidige geur voor in de winter maar hij is wel lekker licht voor dagelijks op kantoor.

make-up0

Wat is op dit moment jouw favoriete make-up product in je dagelijkse stash?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 15 januari 2017 / 19:11

  Je gebruikt echt ontzettend mooie producten. Dat palette van Chanel is erg mooi!

 2. 6 januari 2017 / 20:50

  Wauw, allemaal stuk voor stuk prachtige producten! Daisy van Marc Jacobs is ook al een aantal jaar een van mijn favoriete geuren.
  Liefs,
  Yara

 3. 5 januari 2017 / 19:37

  Toffe producten 🙂 Hier ook een Chanelmeisje…. Ik begin ook met de Chanel CC-cream, daarna MAC blotpowder. Blush wissel ik sterk af. Vaak kies ik tussen Chanel Sunkissed Ribbon of Lancome Subtil. Die laatste is sterker gepigmenteerd en die geeft een gezonde glow samen met de Beaming Blush highlighter van MAC. Lipstick altijd Rouge Allure Velvet van Chanel. Mascara Le Volume van Chanel. En voor mijn wenkbrauwen zweer ik bij wenkbrauwpotlood van Catrice. Oogschaduw momenteel Backstage van Dior. Parfum steevast Narciso van Narciso Rodriguez 🙂

 4. 5 januari 2017 / 16:49

  Ik zit in hetzelfde schuitje als jij haha

 5. 5 januari 2017 / 13:37

  Dat zijn zulke chique high-end make-up producten!
  De parfum flacon is pretty.

  Xoxo

  • 5 januari 2017 / 12:24

   Hij is heerlijk fris/zoet! Eigenlijk perfect voor het voorjaar 😀

 6. 5 januari 2017 / 09:50

  Al jouw dagelijkse producten zien er zo mooi uit! Bij mij vallen ze uit elkaar of zijn ze merkjes eraf gesleten..

  • 5 januari 2017 / 10:00

   Ohh dat is zonde zeg!! Ik probeer er ook heel zuinig mee om te gaan omdat ik al eerder een dure poeder heb kapot laten vallen 😛 Dat overkomt niet nog een keer!

 7. 5 januari 2017 / 09:25

  Wat heb je een hoop mooie en fijne producten in je bezit! <3 Vooral de blush van Chanel is een plaatje! De geur van Marc Jacobs is ook een favoriet van mij!

 8. Donna
  5 januari 2017 / 08:43

  Wauw wat gebruik je prachtige producten <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram