Mijn dagelijkse make-up van dit moment!

Mijn dagelijkse make-up van dit moment!

Er zijn heel wat momenten dat ik verander van make-up. Of producten raken op, ik ontvang nieuwe om te testen en deze gaan rechtstreeks mijn make-up lade in of ik ben toe aan iets nieuws qua kleur en seizoen.

Mijn dagelijkse make-up verandert dan dus regelmatig en wanneer ik producten een tijd gebruik die mij goed bevallen vind ik het leuk deze met jullie te delen op mijn blog. Benieuwd welke producten is er op dit moment weer dagelijks bijpak? Kijk snel mee!

Basis & Foundation


Benefit | The Pore fesessional Primer

Deze Primer van Benefit is de beste primer die ik ooit. Ik gebruik de primer al een aantal jaren en ik kan hem iedereen aanrader. Hij is ontzettend fijn en werkt perfect als een goede basis. Ik heb heel wat primers geprobeerd maar geen een komt in de buurt van deze van Benefit. De tubes zijn vrij duur maar je hebt maar een klein beetje product nodig. Dit is de eerste stap voor ik mijn make-up opdoe!

Benefit | Porefessional Minimizing

Qua foundation gebruik ik op dit moment een vrij nieuw product van Benefit, het is namelijk de Porefessional Minimizing. Dit is vrij lichte manier om onzuiverheden te comoufleren en omdat ik zelf niet echt fan ben van hele dekkende foundation vind ik dat dit product mij een natuurlijk resultaat geeft. Hij geeft precies de juiste dekking die ik graag wil. Omdat ik hem ook nog aan het uittesten ben verschijnt er binnenkort nog een uitgebreide review hierover!

Poeder & Blush


Sisley | Transparante poeder

Om mijn ‘basis’ helemaal af te maken gebruik ik al een hele tijd mijn favoriete poeder ever, de transparante poeder van Sisley. Ik vind Sisley een geweldig merk en deze poeder is een grote favoriet. Ik poeder met een grote kwast altijd over mijn gezicht heen om de huid iets te matteren zonder dat het teveel is.

NARS | Blush & Bronzer DUO 

Als laatste gebruik ik voor mijn gezicht deze duo van NARS. Ik wissel graag af met blushes maar de laatste tijd gebruik ik toch vaak deze duo omdat ik gelijk ook de bronzer kan meepakken. NARS is een geweldig merk, de kwaliteit is top en je kunt de producten mooi op de huid opbouwen.

Ogen & Wenkbrauwen


Rimmel | Volume Shake

De laatste tijd pak ik graag de Volume shake van Rommel erbij. Deze mascara geeft mijn wimpers een mooi resultaat. Nu heb ik van mijzelf enorme kleine wimpers maar toch krijgen ze een goede boost door deze mascara. En door het speciale ontwerp in de huls droogt deze mascara ook niet uit en blijft de kwaliteit goed.

Anastasia | Dip Brow Pomade | Ebony

Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik op het wenkbrauw palette van Paula’s Choice of deze dipbrow van Anastasia. Ik moet zeggen dat het potje eigenlijk wel toe is aan vervangingen, ik heb hem namelijk al best lang en ik merk dat de kwaliteit wat minder aan het worden. Toch is deze kleur ‘Ebony’ perfect passend bij mijn eigen wenkbrauwen en blijft hij de hele dag mooi zitten. Ik denk dat ik hem nog even gebruik en dan toch een nieuwe ga aanschaffen!

Heb jij ervaring met een van bovenstaande producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 8 oktober 2017 / 08:27

    Oh wauw, dat duo van Nars is zo mooi! Zijn dat de kleuren Orgasm en Laguna?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram