DA || Color & Shine nagellak + Super Shiny Lipgloss

DA || Color & Shine nagellak + Super Shiny Lipgloss

0

Vlak voor de operatie ontving ik van de DA een speciaal Valentijns pakketje gevuld met lekkere snoepjes, een lipgloss en een nagellakje. Ik was wel aardig benieuwd naar de make-up dus besloot ik er direct mee aan de slag te gaan. 

Vandaag laat ik je een van de nieuwe DA Super shiny lipglosses zien een een kleurtje uit de Color & Shine nagellak collectie. Benieuwd? Kijk mee!

1

DA Color & Shiny Nagellak 

2

Voor mijn nagels ontving ik een donker bruin kleurtje uit de Color & Shine collectie van DA. Voor dit seizoen zijn er namelijk 6 nieuwe trendy kleurtjes toegevoegd waaronder deze bruine variant. Romantisch roze tot spetterend koraalrood, er is voor iedere een kleurtje te vinden.

De nagellaken zijn sneldrogend en langhoudend.
Per stuk verkrijgbaar voor €2,99

Het bruine kleurtje zou ik zelf niet snel kiezen als ik voor een grote schap met kleurtjes sta maar daarom vond ik het juist zo leuk deze op mijn nagels te testen. Het is een keertje wat anders en het resultaat vind ik helemaal niet zo verkeerd. Ik heb op onderste foto 2 laagjes aangebracht.

6

DA Super Shiny Lipgloss 

3

Naast een kleurtje op mijn nagels is er ook nog een leuke gloss voor op mijn lippen, namelijk de nieuwe Super Shiny Lipglosses van de DA. In totaal zijn er maar liefst 6 kleuren verkrijgbaar. Zo heb je en mooie beige teint, perzik, roze, rozebruin en paars kleur.

De toevoeging van een speciaal polymeer zorgt voor extra kleurintensiteit en langere houdbaarheid op de lippen.

Verkrijgbaar voor €2,99 per stuk

Hieronder de kleur 005, zoals je kunt zien komt er best wat kleur vanaf. Ik ben niet echt een grote liefhebber van lipgloss maar deze is zeker niet verkeerd. Hij voelt goed aan en de glans is mooi.

4

5

Ik vind DA een fijn huismerk met mooie producten, helaas is het de laatste tijd moeilijk te krijgen omdat een hoop filialen bij mij in de buurt weg zijn. Ik vind de nagellakken ieder geval erg fijn en er ook nog is leuk uitzien. Door de betaalbare prijsjes die eraan hangen zijn het zeker leuke producten om te proberen.

0

Heb jij ervaring met de make-up van DA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram