DA ♥ Marble Baked Bronzing Powder (Blondines & Brunettes)

DA ♥ Marble Baked Bronzing Powder (Blondines & Brunettes)

da1Een bronzer alleen in de zomer? Nee hoor! Ook in de herfst is een mooie zomerse brons gloed zeker niet verkeerd en staat zelfs prachtig.

DA komt met twee nieuwe budget producten die ervoor zorgen dat je ook in de herfst een mooie gloed kunt hebben, namelijk de nieuwe Marble Baked Bronzing Powders. Ik heb ze getest!

da1De Marble Baked Brozing Powder is er in twee varianten. Zo heb je er een voor de blondines en een voor de brunettes waarbij de kleur is afgestemd op de huidtypes.

da2Allebei de producten zitten in een rond zilver doosje met daarin de gebakken bronzer. Het ziet er ontzettend mooi uit en helemaal niet direct budget. De bronzers glimmen het doosje uit en zien eruit om je huid een mooie gloed mee te geven.

da3

da4Blondines

da5De bronzer speciaal voor de blondines onder ons (vrouwen met een lichte huid) is ietsie lichter dan de andere bronzer. Hij is gevuld met een prachtig brons kleur en roze.

da6Brunettes

da7De bronzer voor de brunettes ( getinte/donkere huid) is een stuk warmer en bevat voornamelijk alleen brons tinten.

da8Hieronder de swatch van de producten. Allebei vind ik ze prachtig!

da9Natuurlijk ben ik niet blond zoals jullie weten maar ik heb wel een lichte huid waardoor ik ook gebruik moet maken van de ‘blondines bronzer’ Hieronder het resultaat van de kleur ‘Blondines’ op mijn huid.


De bronzer vind ik allebei prachtig en geven veel kleur af. Ik vind het een mooie toevoeging aan mijn make-up look en zorgt voor die gezonde glow in mijn gezicht. Het product ziet er ook qua uitstraling in de verpakking goed uit en is daarnaast nog is lekker betaalbaar. Zeker een mooi product!

Verkrijgbaar bij de DA winkels voor €4,99

Wat vind jij van deze Marble Baked Bronzing Powders?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram