DA ♥ CC Cream 6-in-1

DA ♥ CC Cream 6-in-1

cc1DA breidt haar assortiment uit met nieuwe herfst producten waaronder een CC cream. En CC cream is niet nieuw in beautyland maar het is nooit erg als een budget merk een variant uitbrengt!

De 6-in-1 CC Cream heeft een combinatie van een dagelijkse verzorging en een vleugje make-up. Het is dus een multifunctioneel product en dat is altijd handig! Kijk mee!

cc2De CC Cream is er in twee varianten, zo heb je er een voor de lichte huid en een voor de getinte huid. Allebei de producten beloven 6 puntjes:

Dat de cream je huid egaliseert en camoufleert.
Een zonnefilter met SPF 25.
Dat het je huid beschermt.
Dat het je huid voedt en hydrateert.
Anti Aging en Long lasting.
Colour Adapting.

cc3

cc4Het product zit in een tube waar ik zelf niet heel fan van ben als het gaat om CC/BB Cream producten. Ik pak hierdoor vaak teveel en voor ik het weet zit het overal. Ik heb liever zelf een pompsysteem. Ondanks dat vind ik de uitstraling wel fris lijken en ziet er aantrekkelijk uit.

cc5Hieronder allebei de producten:
AI! Wat mij direct opviel was de kleur voor de ‘lichte huid’ die redelijk donker is.

cc6Links zonder product – Rechts met CC Cream ‘lichte huid’

cccream-van-daEn jawel helaas is de lichtste kleur voor de ‘lichte huid’ echt iets te donker voor mij. Ik was er al een beetje bang voor toen ik het product op de foto ging zetten maar op mijn huid werd het nog duidelijker. Het product zelf is ontzettend fijn, het voelt zacht aan, ruikt prima en brengt mooi aan op de huid. Mijn oneffenheden worden op een subtiele manier gecamoufleerd, voelt verzorgend aan en ziet er fris uit. Jammer dat de kleur te donker is…

De CC Cream is te koop bij de DA voor €5,99

Wat vind jij van dit product?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram