DA ◆ Wipe & Gone Remover pads met meloen geur!

DA ◆ Wipe & Gone Remover pads met meloen geur!

da2DA komt met een handige must voor nagellak gebruikers. Dit ronde doosje is namelijk gevuld met handige, heerlijk ruikende removerpads om je nagellak waar je ook bent te verwijderen.

Het gaat om speciale Wipe & Gone pads met meloen geur. Een ideale must voor onderweg en helemaal passend bij de zomer.

da1De pads zijn licht vochtig en bevatten een remover zonder aceton. Het zorgt niet alleen ervoor dat je nagellak eraf gaat, ook voorkomt het uitdrogen van je nagels en verzacht zelfs je nagelriemen. In het doosje zitten maar liefst 25 pads!

da3De pads zijn heel zacht en dun, je kunt ze vergelijken met de oogmake-up remover pads waarmee je snel oogmake-up kunt verwijderen. Ideaal voor op vakantie en onderweg als je je nagellak eraf moet halen. Daarnaast bevatten ze ook nog is een fruitige meloen geur ipv. die sterke geur die je vaak hebt met een remover. Helaas ben ik allergisch voor meloen, anders had ik er een gekocht om lekker op te eten, yummm!

d5Ik heb de pads getest op mijn teennagels en de nagellak ging er goed vanaf, in totaal had ik twee pads nodig voor allebei mijn voeten. Het ging makkelijk en snel.

d6Ik vind het echt handig bedacht en ideaal voor op vakantie en onderweg. Daarnaast vind ik het super fijn dat de sterke aceton niet aanwezig is maar een fruitige zoete meloen geur. Zo kun je overal waar je bent de pads gebruiken zonder mensen lastig te vallen met een vieze remover geur.

da1
Deze handige must is verkrijgbaar bij DA voor €1,59 met 25 pads.

Wat vind jij van dit Wipe & Gone product van de DA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram