Comfortable damesschoenen, instappers!

Comfortable damesschoenen, instappers!

Zelf heb ik nooit een echte ‘schoenentic’ gehad wat vrouwen vaak hebben, maar als ik terug kijk naar afgelopen jaar, dan heb ik er toch wel aardig wat schoenen bij gekocht. Oeps! Er zijn een aantal schoenen in mijn collectie die ik het allerliefst draag en ook al heel wat jaar heb, maar ik heb gemerkt dat ik afwisselen ook erg leuk vind en daarom heb ik mijn schoenencollectie wat uitgebreid met verschillende modellen.

Afgelopen zomer liep ik vooral op sandalen en sneakers, in de herfst en winter heb ik vooral mijn boots aan. Lekker robuust en je kan er makkelijk mee door de modder lopen op een regenachtige dag en ze zijn ook erg leuk te stylen met een jurkje. Je kan er alle kanten mee op!


Bron Unsplash

Nu is het erg belangrijk om ook te kijken naar hoe comfortabel schoenen zijn. Ik werk voornamelijk vanuit huis dus echte ‘comfortabele’ schoenen heb ik daar niet perse voor nodig. Maar toen ik in de kledingwinkel werkte en 8 uur per dag aan het staan was, was het ontzettend belangrijk om goede schoenen te dragen. Ik vond destijds toen fijn om in de winter mijn boots te dragen voor veel steun maar het rest van het jaar waren instappers ontzettend fijn. Je trekt ze zo aan, ze zitten comfortabel en perfect voor een hele dag. Doordat instappers open zijn aan de bovenkant zorg je er ook voor dat je voeten meer ademen en bij mij zorgde dat ervoor dat ik minder snel vermoeide ‘benauwde’ voeten kreeg. Ideaal voor als je veel moet staan en veel moet lopen. Want als ik ergens een hekel aan heb is het van die beknelde, warme vermoeide voeten.


Bron Unsplash

Afgelopen zomer heb ik best wat nieuwe schoenen gekocht met een hakje eraan. Nu kan ik best goed op hakken lopen omdat ik wel veel op mijn tenen heb gelopen (oeps!) maar het is wel belangrijk om veel af te wisselen, want na een tijdje voel je echt wel even dat je voeten te lang in een verkeerde positie hebben gestaan. Wat ook erg kan helpen bij het dragen van goede schoenen is het gebruik van zooltjes. Deze kun je perfect passend maken voor je schoen waardoor je nog wat meer steun en comfort hebt.

Bron Unsplash

Vaak worden instappers gezien als suf en een beetje degelijk, maar wist je dat je ze heel goed kan combineren bij zowel casual outfits als wat stoerder. Krul je onderkant van je mom jeans een keer om en draag de instappers eronder. Losse trui erboven en je combineert ze hartstikke hip! Heb je een feestje zoals een bruiloft en wil je niet de hele dag op hakken lopen? Instappers zijn ook ideaal te combineren onder een jurkje. Dus kan je nog wel een paar nieuwe schoenen gebruiken en ben je echt opzoek naar gemak en comfort, dan zijn een paar nieuwe instappers zeker een must aan te schaffen.


Wat zijn jouw favorieten schoenen om te dragen?
Heb jij instappers in huis?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. 29 december 2020 / 22:46

    Heerlijk! ik heb een aantal sneakers die ik als instappers gebruik, maar in deze categorie heb ik er misschien maar twee die ook nog eens op de zolder staan oeps.

  2. 28 december 2020 / 19:40

    Ik heb zelf geen instappers, maar er zijn best leuke exemplaren van te vinden! Ik draag het liefste overknee laarzen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram