CND Shellac: Het Manicure ‘wonder’

CND Shellac: Het Manicure ‘wonder’

Nagellak liefhebbers opgelet! Ken je dat probleem dat je nagellak er na 2 dagen niet meer uit ziet? CND brengt de oplossing: Shellac! Kijk snel verder

De nieuwste innovatie van CND is Shellac. Shellac is een volledige nieuwe manier van nagelverzorging! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.

Shellac is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac biedt je de keuze uit 36 fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Geen krassen en Chip-proof!

Shellac  kan alleen bij een nagelstudio, schoonheidssalon of spa aangebracht worden. Shellac wordt uitgehard dmv een UV lamp, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

Het resultaat? 14 dagen lang perfect verzorgde nagels die je niet wil opgeven!

Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!

Zeg de meest frustrerende nagelproblemen van de wereld dus maar GOOD-BYE. Voor altijd. HELLO Shellac. De hybride nagelkleur, onze superheld, die de welbekende nagellak problemen overwint!

 

Wat vind jij van Shellac? Ben je er mee bekend?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram