Cloud Nine – Magical Quick Dry

Cloud Nine – Magical Quick Dry

cloudnine

Maak kennis met een nieuw product voor je haar waar ik zelf heel nieuwsgierig naar was. De Magical Quick Dry Potion van Cloud Nine…

Een nieuw innovatief stylings product die de droogtijd van het haar halveert met gemiddeld 50%. Zelf vind ik het niet echt een probleem dat het even duurt voordat mijn haar droog geföhnd is maar blijkbaar is er wel een product ontwikkeld die drogen toch wat korter gaat maken. Ik ben benieuwd!

De Magical Quick Dry Potion zit in een klein flesje en heeft een wit/aqua blauw kleurtje. Wanneer je het product schut (wat je voor gebruik moet doen) verandert het product helemaal in het aqua blauw. Het product heeft een UV Filter, bevat een gewichtloze conditioner, een hitte beschermer en een verstevigingslotion.

cloudnine2

Hoe te gebruiken?

Zoals duidelijk staat aangegeven moet je heeft het flesje schudden, vervolgens spray je royaal op vochtig haar en kam je het goed door. Dan is het tijd om te Föhnen!

Nu ben ik het product natuurlijk uit alle nieuwsgierigheid gaan testen en viel mij het volgende op. Het product ruikt ontzettend lekker wat natuurlijk een pluspunt is. Wanneer je het in je haar gesprayd hebt is het de bedoeling dat je je haar goed gaat hij kammen. Na het kammen ben ik mijn föhn gaan pakken en net zoals anders ben ik mijn haar gaan föhnen op dezelfde stand maar dit keer zonder extra hitte beschermer aangezien dit ook in de Magical Quick Dry zit.  Nu merk ik niet direct dat mijn haar sneller droog is, wel voelt het ontzettend verzorgd, zacht aan en met nog steeds de heerlijke geur. Ik merk dat mijn haar iets minder is gaan pluizen door het föhnen maar de pluis is nog wel aanwezig.

cloudnine

cloudnine2

Pluspunten:

  • Klein flesje, handig in gebruik en makkelijk om mee te nemen.
  • Bevat een UV Filter wat in deze tijd natuurlijk ideaal is.
  • Bevat een hitte beschermer.
  • Je hebt weinig product nodig en is zuinig in gebruik.
  • Voor een alles in 1 product is het best betaalbaar.

Minpunten:

  • Ik merk niet direct dat mijn haar sneller droog wordt door het gebruik van dit product.
  • Volgens mij alleen verkrijgbaar via de webshop en diverse salons.

Kortom een product die je makkelijk kun meenemen en ideaal is om je haar te beschermen tegen zowel styling producten als UV Straling. Het ruikt lekker en is zuinig in gebruik. Daarnaast maakt het je haar heerlijk zacht zonder al te veel pluis. Wel zal ik hem niet aanschaffen met het idee dat je haar snel droogt want dat zie ik niet echt terug!

Het product is verkrijgbaar in de webshop van Cloudninehair. Een flesje van 50ml kost €7,50.

Wat vind jij van het product? Zal jij het gebruiken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram