Close-ups uit mijn Slaapkamer! #1

Close-ups uit mijn Slaapkamer!  #1

close1Een tijdje geleden maakte ik het ‘achter de schermen’ artikel. Ik had jullie toen ook beloofd om een vervolg erop te maken als ik een dagje op pad ging…

Dit had ik natuurlijk direct gedaan de week erna maar bij thuiskomst bleek het dat ik alle foto’s had verwijderd. Ontzettend stom! Vandaar dat jullie die natuurlijk nog te goed van mij hebben. Vandaag heb ik een artikel met close-ups uit mijn slaapkamer, enkele foto’s van items en dingen die ik in mijn slaapkamer heb staan! Kijk mee…

close2De hele dag ben ik voornamelijk aan het werk op mijn computer, zowel bloggen als mailtjes beantwoorden, artikel schrijven en ontwerpen. Ieder geval genoeg te doen. Mijn bureau wordt daarom enorm geleefd met overal ’to do’ lijstjes, pennen en producten.

close3Mijn kledingkast hoort natuurlijk ook bij mijn slaapkamer en ik hou ervan als alles mooi gestructureerd is.

close4Dit is hoe mijn pennenbakje eruit ziet. Wat ik altijd bij de hand wil hebben is een USB stick, een Lipbalm (liefst 2 soorten) en natuurlijk pennen en potloden.

close5Van mijn lieve Media Bureau ontving ik deze grote pot met Jelly Beans snoepjes. Het is niet alleen lekker het is ook nog is super vrolijk met al die kleurtjes! close6Mijn tafeltje die ik vaak gebruik met fotografie. Het ligt meestal vol met mooie boeken en tijdschriften zodat ik mijn inspiratie en ontspanning dicht in de buurt heb.

close7Ik heb 2 van deze ‘nep’ schapen kleedjes op mijn kamer. Het staat echt ontzettend gezellig en het is heerlijk warm voor mijn voeten als ik uit bed kom.

close8Ik spaarde vroeger tasjes en ik had er echt ontzettend veel. Helaas werden het er teveel en moest ik er een paar weg doen. Nu hou ik het subtiel en vind ik het leuk om het in mijn kamer te hangen.

close9De katoenplant vind ik prachtig. Ik heb een vaas vol op mijn kamer staan en het maakt echt sfeer.

close1Natuurlijk mijn make-up tafel die jullie al vaak genoeg hebben gezien. Ik vind het een heerlijke plek.

Vind jij het leuk om je kamer gezellig te maken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram