Close-ups uit mijn Slaapkamer! #2

Close-ups uit mijn Slaapkamer! #2

1Vandaag heb ik deel 2 van een kijkje in mijn slaapkamer door middel van close-ups! De vorige keer lieten jullie weten dat allemaal heel leuk te vinden dus ben ik met veel enthousiasme aan de slag gegaan met deel 2…

Dit keer zijn het niet veel foto’s omdat het vandaag sober weer is en de achterkant van mijn slaapkamer te donker is om te fotograferen. Toch heb ik weer een paar kiekjes gemaakt om met jullie te delen. Kijk mee! 2Deze schattige Candy Canes kocht ik pas en daar wil ik wat leuks mee doen, op dit moment heb ik ze voor de sier in mijn slaapkamer liggen. Ik vind het geen optie om ze op te eten omdat het vreselijk aan je tanden blijft plakken. Heeft iemand een leuk idee?

hema2Deze foto heb je vast al is gezien op de site, dat klopt helemaal. Het is namelijk de Hema Desk planner en ik ben er helemaal dol op. Hij ziet er alleen niet meer zo netjes uit als de foto hierboven. Wie heeft hem ook?3Ik ben helemaal weg van dit leuke kussentje. Hij is wit met goud en hij blinkt door mijn hele kamer heen. Ik heb in mijn bureau stoel een schapen kleedje, een fleece dekentje en nog dit kussentje om heerlijk te werken. 4Op mijn bed vind ik het ook fijn om te werken, bijvoorbeeld inspiratie opdoen en ondertussen een beetje tv kijken. Ik ben helemaal blij nu ik weer een mini laptop heb, zo kan ik overal werken aan de site want via mijn tablet was dat niet praktisch.

5Nog meer leesvoer. Ik ben dol op tijdschriften zoals jullie weten en ik heb het door mijn hele kamer liggen.

6Mijn Ikea tafeltje die jullie nu vast en zeker wel kennen. Ook de DIY kerstballen liggen erop en de snoeppotjes! Ik hou ervan om het lekker vaak te veranderen en gezellig te maken.

Bekijk hier deel 1 van mijn Close-ups!

Ben jij ook zo weg van tijdschriften?Heb jij de kerst al in je slaapkamer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram