Clinique | Superdefense Night Recovery Moisturizer

Clinique | Superdefense Night Recovery Moisturizer

Ik heb al vaker verteld dat ik qua huidverzorging enorm fan ben van de producten van Clinique. Al jaren ben ik vertrouwd aan de liquide facial soap om mijn huid te reinigen en de clarifying lotion en om mijn huid nog is extra aan te pakken. 

Wanneer ik deze producten niet gebruik merk ik ook dat mijn huid achteruit gaat, ik krijg meer onzuiverheden en oneffenheden. Ik weet niet hoeveel flessen ik hier al van heb opgemaakt maar ik zorg er altijd voor dat ik direct weer een nieuwe heb mochten ze op gaan. Zo vertrouwd ben ik aan Clinique!


c6

Nu komt Clinique met een nieuw product die ik mocht testen voor mijn site. Ik was er ongelofelijk benieuwd naar omdat ik z’n liefhebber ben van het merk. He nieuwe product dat Clinique introduceert is de Superdefense Night Recovery Moisturizer, een herstellende crème voor in de nacht. Het product komt handig uit, aangezien met dit koude weer waarbij de kachels weer hoog staan en de temperatuur erg wisselt mijn huid toch vraagt naar meer verzorging.

c2

Het wordt ook wel de nieuwe nachtridder genoemd, een crème die het zware werk doet terwijl je huid uitrust. Deze nachtelijke verzorger helpt om de eerste tekenen van veroudering te bestrijden. Zo word je wakker met een frisse huid die klaar is voor een nieuwe dag. Klinkt fijn he?

c5

Deze nachtcrème zorgt voor de volgende dingen:

 • Bescherming tegen vijanden van buitenaf zoals milieuvervuiling.
 • Vertragen van het verouderingsproces. Het voorkomen van fijne lijntjes, rimpeltjes en verlies ven stevigheid.
 • Zorgen dat de huid stevig blijft. Fijne lijntjes worden opgevuld waardoor de huid voller oogt en de collageen aanmaak wordt ondersteunt.
 • Het hydrateren van de huid. Hierdoor word je huid sterker en is beter besteed tegen stress van buitenaf. En helpt de vetten in je huid op te bouwen die zorgen voor langdurige hydratatie.

Er zijn twee varianten beschikbaar van deze nieuwe crème, de Very Dry – Very Dry Combinatoir en Combinatoir Vet – Vet. De creme kan je iedere avond gebruiken na het reinigen van je gezicht. Het product is op allergieën getest en is 100% parfumvrij. 

c3

De creme zelf is lekker romig en dik qua structuur. Iets wat ik erg prettig vind tijdens de winter periode. Ik merk ook dat mijn huid geen enkele moeite heeft de crème op te nemen. Ik breng een klein beetje aan en wrijf het gemakkelijk weg. Er blijft geen plakkerig laagje achter dus je kan rustig slapen zonder de volgende ochtend allemaal stofjes aan te treffen op je huid. De geur van de crème is zacht en ruikt neutraal. Ik heb er geen negatieve punten over op te merken.

c4

Ik heb de crème nu bijna 2 weken elke avond gebruikt en ik vind hem ontzettend fijn. Zoals ik al aangaf vind ik het fijn als een crème goed opgenomen wordt met de huid zonder plakkerige laagjes en dat doet deze crème heel goed. Hij voelt romig en zacht op de huid en van de geur heb ik geen last, deze is zacht en neutraal. Na het reinigen van mijn huid vind ik het altijd lekker om een verzorgende crème op te doen en na gebruik van deze crème voelt het ook alsof het helemaal af is. Ik hoop dat het op lange termijn ook helpt met het vertragen van het verouderingsproces en fijne lijntjes en rimpeltjes tegengaat!
c1

De heerlijke pot met maar liefst 50ml is verkrijgbaar voor €54,60.
Verkrijgbaar bij Clinique verkooppunten en via Clinique.nl

Nu is de prijs natuurlijk altijd even schrikken maar ik kan je vertellen dat de producten van Clinique allemaal erg zuinig in gebruik zijn.
Je hebt weinig product nodig en gaat daarom lekker lang mee!

Heb jij ervaring met de producten van Clinique? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 20 januari 2016 / 20:04

  Klinkt als een fijne nachtcréme, ik ben er nieuwsgierig naar 🙂
  X

 2. Tessa
  20 januari 2016 / 17:13

  Het is toch wel jammer dat clinique altijd zo duur is, anders had ik er graag wat van uit geprobeerd.. 🙂 mja misschien iets voor in de toekomst of als ik iets meer budget heb om mn huid te verzorgen 🙂

 3. 20 januari 2016 / 12:50

  Het klinkt wel erg goed, maar ik zou niet snel zoveel uitgeven!

 4. 20 januari 2016 / 11:50

  Mijn huid heeft meer verzorging nodig tijdens te winterdagen. Dit klinkt als een fijn product. Ik heb nog nooit iets van Clinique geprobeerd.

 5. 20 januari 2016 / 11:32

  Het product lijkt me erg fijn! Sowieso vind ik producten van Clinique wel fijn alleen jammer van de prijs.

 6. 20 januari 2016 / 11:24

  ah mooie foto’s en ziet er erg goed uit zeg! liefs

 7. 20 januari 2016 / 11:15

  Mooie review! Ik vind zelf de crèmes van Clinique overdag niet zo fijn. Ze zijn wat lobbig en trekt bij mij niet zo goed in. De serums daarentegen vind ik echt suuuper fijn. Maar zoals hierboven ook al geschreven wordt: de prijs kan mijn portemonnee ook niet echt aan :(. Jammer want ik vind de visie van clinique super!
  Bij deze crème maakt het natuurlijk ook niet zoveel uit als die wat lobbiger is, voor de nacht alleen maar fijn. Ik vraag me wel af, wat bedoel je precies met die milieuvervuiling? Troep dat in de lucht hangt door milieu vervuiling?
  Wel top dat de crème ervoor zorgt dat het voelt alsof het ‘af’ is! Dat mis ik zelf vaak wel bij crèmes. Het voelt dan net alsof je huid nog iets nodig heeft ofzo. ik heb ’s nachts vaak een olie als extra, en overdag een vitamine C booster.
  Heb je ook een mening over specifieke ingrediënten als SLS en minerale oliën (in gezichtsreiniging met name)? Ik ben bezig me erin te verdiepen, maar kom niet op een antwoord in 1 richting haha.

 8. 20 januari 2016 / 10:45

  Door het winterse weer wordt mijn huid nog droger dus mijn huid kan wel goede verzorgende producten gebruiken. Ik heb alleen ervaring met de Take the day off cleansing balm van Clinique en die mij bevalt erg goed..

 9. 20 januari 2016 / 10:28

  Oehlala, dit klinkt echt als een toppetje. De substantie ziet er zo heerlijk dik en romig uit. Heerlijk voor tijdens de koude wintermaanden!

 10. 20 januari 2016 / 10:06

  Van de prijs schrik ik inderdaad. Maar ze hebben wel fijne producten

 11. 20 januari 2016 / 10:04

  Mooie foto’s! Het product lijkt me heel fijn. Ik heb zelf een tijdje producten van Clinique gebruikt, erg fijn! De geur vond ik dan toch altijd weer iets minder….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram