Clinique | Pop Matte Lip/Liquid Colour + Primer

Clinique | Pop Matte Lip/Liquid Colour + Primer

Clinique vind ik een heerlijk merk, zoveel de make-up producten als de verzorgingsproducten gebruik ik graag. Ik vind het dan ook heel leuk als er weer nieuwtjes van Clinique in mijn mailbox verschijnen!

Zo werd ik helemaal blij met het mailtje over de nieuwe lipproducten in de bekende POP serie van Clinique. Er zijn namelijk nieuwe lipproducten bij die niet alleen een mooie kleur geven maar ook nog is prettig aanvoelen op de lippen. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkey Collagwwwe

In de POP Familie mogen we namelijk 2 nieuwe varianten welkom heten, de Clinique Pop Matte Matte Lip Colour + Primer en Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primerc2

c3

Clinique Pop Matte Matte Lip Colour + Primer 

Matte lipsticks zijn ontzettend populair en ook ik ben een grote fan. Alleen blijven matte lipproducten nou eenmaal producten met een dubbel gevoel. Ze staan prachtig, maar drogen ook je lippen vaak erg uit en voelen daardoor niet comfortabel.

Clinique heeft daar de oplossing voor bedacht en komt nu met matte lipsticks die al voorzien zijn van een primer. Dit geeft niet alleen een prachtig mat effect op je lippen, maar ook die fijne, soepele fijnheid.

c4

In totaal komen er maar liefst 16 nieuwe kleurtjes van deze nieuwe variant waarvan 8 verkrijgbaar zullen zijn bij alle Clinique verkooppunten en 8 exclusief online bij Clinique.

Ik ontving 2 kleurtjes om te testen, 10 | Glove POP en 05 | Graffiti POP. Een lekker fel roze kleurtje en een van gewaagde kleur bruin.

c5

Links / Glove POP / Rechts Graffiti POP

3Hieronder de swatchen op mijn hand.

c8

Hieronder het resultaat op mijn lippen. Allebei de kleuren brengen soepel en fijn aan op de lippen, de kleur die eraf komt is ontzettend sterk en het matte effect aanwezig. Het is veel fijner dan ik gewend ben van andere matte lipproducten. Het is veel makkelijk en je ziet niet die droge plekjes en velletjes.

Links / Glove POP – Rechts / Graffiti POPPicMonkey Collage

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer
Naast lipsticks komen er ook lipproducten met het liquid effect. Dit zijn lipproducten die het resultaat geven van een lipstick maar aanbrengen als een lipgloss. Vaak zijn ze ontzettend houvast op de lippen en geven echte knal kleuren. Wel vind ik het vaak lastig om deze producten netjes aan te brengen op de lippen.
In totaal komen er maar liefst 8 verschillende nieuwe kleurtjes. Ik ontving de kleur 08 Black Licorice POP, een lekker opvallend paars kleurtje!

c9

Door de mix van verzorgende oliën en antioxidanten in deze producten zoals Avocado olie, Zonnebloem, Vitamine E krijg je niet dat droge gevoel wat je altijd hebt bij matte lipsticks maar juist het soepele gevoel van een balsem. Na het aanbrengen blijft de kleur nog zeker 6 tot 8 uur op je lippen zitten. Na eten en drinken is het wel nodig om even bij te werken.

c10

Hieronder de swatch op mijn hand.

c11

Hieronder het resultaat op mijn lippen. Het is even voorzichtig te werk gaan, maar dan heb je ook wat, een knal kleur die lang blijft zitten!

zelf4

Ik ben al een groot fan van de POP familie van Clinique en ik word er heel blij van wanneer de collectie zich uit laat breiden. Ik vind vooral het fijne effect van soepelheid wat deze nieuwe matte lipkleuren geeft echt een dik pluspunt tegenover mijn andere matte lipproducten. Het voelt veel fijner en het brengt super makkelijk aan.

PicMonkey Collagwwwe

De producten zijn vanaf midden augustus verkrijgbaar.
De lipsticks en de Liquids kosten per stuk €22,50 en zullen zowel online bij Clinique als bij Clinique verkooppunten verkrijgbaar zijn.

Wat vind jij van deze producten?
Heb je ervaring met de POP producten van Clinique?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 6 augustus 2016 / 18:41

  Leuke kleurtjes! Vooral Graffiti POP vindt ik heel leuk.

 2. 6 augustus 2016 / 09:47

  Dat vind ik wel netjes, dat het fijn op je lippen zit maar toch echt goed de sterkte van de kleur behoudt. De kleuren staan je ook heel erg mooi!

 3. Annet
  6 augustus 2016 / 09:12

  Ikzelf ben niet zo van de knalkleuren, ik hou meer van nudekleuren. Bij jou staan ze prachtig, alleen de bruine variant vind ik niet zo super.

 4. 6 augustus 2016 / 08:53

  Ik vind de kleuren eigenlijk niet zo mooi, die zal ik niet snel zelf dragen (alleen licht roze staat mij). Maar het ziet er wel erg mooi uit, fijn dat je er positief over bent! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram