Clinique || Hello Cheekbones & Long Last Glosswear!

Clinique || Hello Cheekbones &  Long Last Glosswear!

c1

Clinique vind ik persoonlijk een ontzettend mooi en fijn merk. Ik heb enkele make-up producten die ik geregeld erbij pak en maak dagelijks mijn huid schoon met het stappenplan. 

Nu komt Clinique met een aantal nieuwe make-up producten die er ontzettend interessant uitzien en die daarom zeker mijn aandacht hebben getrokken. Producten om je gezicht mee te contouren wat tegenwoordig hartstikke populair is en kleuren om je lippen nog mooier te maken.Benieuwd? Kijk mee!

Hello Cheekbones

c5

Contouren is hartstikke populair en ook ik ben er sinds kort mee begonnen. Het is niet de meest gemakkelijke manier van opmaken maar het resultaat dat je krijgt van een paar keer oefenen is het zeker waard. Clinique maakt het nog een tikkeltje makkelijker voor ons en heeft een collectie mooi, makkelijke essentials samengesteld waarmee je je jukbeenderen vorm kunt geven. Maak kennis met Hello Cheekbones.

GET CHEEKY MET CHUBBY

Als het erom gaat foutloos een gladde, dauwige laag aan te brengen, zijn de NIEUWE Chubby Stick Sculpting Contour en de NIEUWE Chubby Stick Sculpting Highlight het wat ons betreft helemaal. Met deze stiften voor het accentueren van je jukbeenderen en het aanbrengen van modelleertinten bereik je in slechts een paar simpele bewegingen een resultaat waar visagisten trots op zouden zijn. De kleuren kunnen met de warmte van je vingertoppen worden gemengd en worden zo één met je huid, wat een natuurlijke “gemodelleerde look” oplevert.

Zo werkt het:

Chubby Stick Sculpting Highlight geeft je huid dankzij lichtweerkaatsende pigmenten met parelmoerglans een heldere uitstraling, waardoor je gelaatstrekken sterker en mooier uitkomen. Perfect om je jukbeenderen te benadrukken.

Chubby Stick Sculpting Contour zorgt voor meer diepte en accentuering waar je dat wilt.

c3

GET CHEEKY MET EEN POEDER

Voor een extra elegante accentuering is de nieuwe Sculptionary Cheek Contouring Palettes onze favoriet. De volle, langhoudende en mengbare kleuren van deze kleurvaste blushpoeders kunnen in laagjes worden opgebouwd en zorgen voor een natuurlijk frisse blos en een prachtige accentuering van de gezichtsstructuur.

Zo werkt het:

Gebruik elk van de drie tinten in de poederdoos afzonderlijk om kleur, contour of een accent aan te brengen. Of vermeng ze om snel en makkelijk een natuurlijke gloed te creëren. Totaal zijn er zes verschillende poederdozen.

Verkrijgbaar in:

Cotton Candy
Cherry Bonbon
Peony
Almond Blossom
Cherry Blossom
Orange Fizz

c2

Chubby Stick Sculpting Contour: €25,- 
Chubby Stick Sculpting Highlight: €25,-
Sculptionary Cheek Contouring Palettes: € 32,95

De nieuwe Chubby Stick Sculpting Contour, Chubby Stick Sculpting Highlight en het Sculptionary Cheek Contouring Palette zijn verkrijgbaar vanaf begin februari 2015, exclusief op www.clinique.nl

Long Last Glosswear

c4

Ook voor je lippen zit je bij Clinique goed, er zijn namelijk nieuwe kleuren in de Long lasting Glosswear collectie. Ik ken Clinique alleen van de bekende Chubby sticks maar ook deze lipproducten zien er ontzettend goed uit.

Dankzij nieuwe kleuren omvat Long Lasting Glosswear nu tien glimmende tinten, variërend van transparante tot romige en intens dekkende kleuren. Dankzij de sterk hydraterende ingrediënten maken iedere tint nog voller en verzadigder. Ga voor verleidelijk lippen met Valentijn met de nieuwe kleur Cupids Bow!

Verkrijgbaar in:

Bonfire
Guavagold
Air Kiss
Kissyfit
Tenderheart
Bamboo Pink
Fairy Lights
Blossom
Creamy Sorbet
Parisian Red.

Clinique Long Last Glosswear Shade Extensions zijn verkrijgbaar voor €22,00.

c6

Wat vind jij van deze producten?
Heb jij ervaring met Clinique?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram