Clinique Anti- Blemish Solutions Powder!

Clinique  Anti- Blemish Solutions Powder!

c0

De afgelopen tijd ben ik de Anti Blemish Solutions Powder van Clinique gaan testen. Een product dat ervoor zorgt dat je huid er de hele dag goed uitziet, onzuiverheden kan verbergen en een glimmende huid voorkomt.

Ik ben zelf erg fan van de producten van Clinique, de Anti Blemish Solution powder is helemaal nieuw en daarom zeker een interessant product om te testen. Benieuwd of dit product mij goed is bevallen? Kijk mee!

c1

c2

De Anti Blemish Powder van Clinique zorgt ervoor dat je een mooie neutrale, matte dekking op je gezicht krijgt en dat het de rode vlekjes en onzuiverheden camoufleert. Daarnaast zorgt de poeder er voor dat het niet uitdroogt en is bestand tegen zweet en water. Het zorgt voor een frisse en vlekkeloze teint. Klinkt dat niet goed?c3

De powder is verkrijgbaar in zes tinten:

Ivory
Neutral
Beige
Vanilla
Sand
Golden

Het product zit in een mooi en handig doosje wat ook ideaal gebruikt kan worden voor onderweg. Het doosje bevat namelijk een grote spiegel waardoor je ook handig een plekje kunt bijwerken mocht het nodig zijn. Verder bevat het een handig sponsje dat is voorbehandeld om bacteriële besmetting en irritatie van bestaande puistjes te voorkomen. Ideaal! c4

Ik heb de kleur Neutraal om te gebruiken. Ik dacht eerst toen ik het product in de verpakking zag dat hij te donker voor mij zal zijn, maar op de huid komt hij perfect in de buurt van mijn eigen kleur en is die een stuk lichter.

Hieronder het resultaat op mijn huid. 

c6

review-clinique

Links zonder product/ rechts met het product

c5

Ik ben enthousiast, het product doet goed zijn werk en voelt heerlijk aan op mijn huid. Daarnaast is het een ideaal product om mee te sleuren onderweg in mijn tas. Het midden tussen mijn wenkbrauwen mijn ‘probleemzone’ blijft altijd een beetje rood en geïrriteerd eruit zien en ook met het product er licht op aangebracht zie je het wel zitten. persoonlijk vind ik dat niet storend want wanneer ik er een vloeibare concealer op doe zie je het al gauw duidelijk zitten. Daarnaast vind ik het heel fijn dat hij op een hele subtiele manier mijn glimmende huid mooi mat maakt, het ziet er in het geheel gezond en fris uit!

De Clinique Anti-Blemish Solutions Powder Makeup is vanaf eind oktober 2014 verkrijgbaar voor € 28,00

Heb jij ervaring met het Clinique? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram