Gesloten | CHRISTMAS GIVE-AWAY | 24X BEE Lip Balms

Gesloten | CHRISTMAS GIVE-AWAY | 24X BEE Lip Balms


Lieve bezoekers, de kerst is in aantocht en dat wil ik ook een beetje vieren op mijn blog. 

Afgelopen weken kon je al kans maken op een heerlijke lip balm van het merk BEE. Maar liefst 14 mensen heb ik een mailtje gestuurd en blij kunnen maken met deze fijne prijs die ideaal is voor deze tijd van het jaar.

Maar ik heb een extra verassing om de feestdagen nog leuker te maken en meer mensen blij te maken met een heerlijke lip balm. Ik mag namelijk nog is 24 mensen blij maken met deze prijs!! Bij de vorige winactie had ik 14x lip balms, dit keer zijn het er 24.  In totaal zijn er weer 3 verschillende varianten verkrijgbaar: Mango, Acai Berry & Pomegranate!

Wat moet je doen:

 • Volg Fablouise op Bloglovin en like het bericht
 • Volg Fablouise op Twitter en deel de tweet: Ik maak kans op 1 van de 24 heerlijke lip balms van BEE @FablouiseNL op www.fablouise.nl
  of
 • Volg Fablouise op Facebook en deel de post!
 • Laat in de comments weten dat je meedoet, reageer met een geldig e-mail adres en laat weten welke smaak jij het liefst wilt!

De winactie duurt tot maandag 28 dec. 

bee2

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

40 Reacties

 1. Janine
  27 december 2015 / 20:32

  Wat een leuke actie rond de kerst! Mijn lippen zijn echt niet normaal droog. Ik moet altijd een
  lipbalsem bij me hebben. Toen ik deze actie zag dacht ik “Dit wil ik echt winnen” Ik
  wil mijn lippen weer mooi hebben om te kussen,Haha. Ik ken Bee alleen van naam, Dus
  ik ben reuze beniewd! Ik kan eigenlijk niet kiezen, Acai Berry en Pomegranate zijn
  mijn voorkeur. Ik laat de keus aan jou over, als ik zou winnen.

  Ik volg je op Bloglovin + bericht geliked
  Ik volg Fablouise op Twitter, Retweet staat op mijn twitter.
  Ik volg Fablouise op Facebook en foto repost (Janine Wooshy)
  Mijn e-mail is: Janinedingx3_1994_@hotmail.nl

  Lieefs,

  Janine

 2. Laura
  24 december 2015 / 11:27

  Oehh super nice! Volgens mij is het een hele fijne lipbalm, ben erg benieuwd! Ik ga voor de smaak mango, lijkt mij heerlijk 🙂
  Uiteraard volg ik je op Bloglovin’ + bericht geliked én heb ik een tweet geplaatst over de winacite: https://twitter.com/Laura_J91/status/679970981931282432

  Fijne feestdagen xxx

  • Lau
   24 december 2015 / 16:06

   Heerlijk! Wat lief zo’n weg geef actie !!
   Ik ga voor MANGO. Dat vind ik zo lekker ?

 3. erika panjer
  24 december 2015 / 10:54

  Ja ik doe graag mee voor mango en deel het op facebook 🙂 🙂

 4. 18 december 2015 / 20:17

  Ook ik doe graag mee. Bericht geliked op boglovin en gedeeld op twitter @buusn

 5. 18 december 2015 / 19:18

  ik doe graag mee!
  heb de volgende stappen gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter; zowiezo_

  liefs. Zoë

 6. Jessica
  17 december 2015 / 13:12

  Hoi!
  Ik doe graag mee en heb de stappen gevolgd.
  De smaak die ik zou willen is Acai Berry!

 7. 16 december 2015 / 22:27

  Ziet er leuk en lekker uit! Ik volgde je al overal 🙂

 8. Fenny
  16 december 2015 / 20:20

  Hallo, ik doe graag mee! 🙂

 9. Evy Janssen
  16 december 2015 / 18:50

  Heey weer een super leuke winactie!! De vorige heb ik niet gewonnen dus ik probeer het gewoon nog een keer!! Het maakt me niet uit welke ik win maar als ik zou winnen het liefste de mango!! Ik hoop heel erg dat ik win want ik spaar lipbalmsems maar die heb ik nog geen een!! Dus ja lijkt me leuk om te proberen en ja hier waar ik woon kan je ze niet kopen dus ja lijkt me echt leuk om te winnen!! ❣☺️

 10. 16 december 2015 / 16:15

  Wauw! Wat leuk dat je er zo veel weggeeft! Het past wel een beetje, zo een winactie, met Kerstmis enzo vind ik. Ik zal een klein kansje wagen. In de winter zijn mn lippen altijd superdroog (zie me dit nu zeggen terwijl ik er enkele in mijn kast liggen heb, maar altijd vergeet om ze te gebruiken) Ik volg je op Bloglovin, de andere twee dingen heb ik niet, veel succes nog!

 11. Ling Choi
  16 december 2015 / 08:36

  Lijkt mij heerlijk voor mijn lippen. Ik kan niet zonder een lipbalsem en kom graag een kansje wagen. Zou graag de Acai Berry smaak willen testen.

 12. Tessa
  16 december 2015 / 07:58

  Ik doe nogmaals mee, zou erg graag er 1 van willen uitproberen (vooral pomegranate lijkt me super) dus echt een super winactie weer! Ik volgde je al op bloglovin en heb hem ook geliked/opgeslagen en op facebook even je post gedeeld 🙂
  xx

 13. Melanie
  16 december 2015 / 02:17

  Acai Berry lijkt mij het fijnste! Nu duimen voor de herkansing!!! Leuk!!

 14. iris
  15 december 2015 / 20:02

  Wat een mega leuke winactie! Ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin en op Facebook en heb je post op Facebook gedeeld. Ik ben erg benieuwd naar Acai berry. liefs, iris

 15. 15 december 2015 / 01:32

  ik doe zeker mee, in dit koude weer is een goede verzorging van onze lippen zeker nodig!! ik ga voor de acai berry!

 16. 14 december 2015 / 21:06

  Wat een leuke winactie zeg! Super lief dat je dit weggeeft. Ik volgde je al op bloglovin’ en heb de post geliked. Ik volgde je ook al op tiwtter en heb de tweet verstuurd (@stuffbyboo). Je Facebook pagina had ik ook al geliked 🙂
  Ik ga voor de paarse versie: Acai Berry. Fingers crossed! Liefs X

 17. Stephanie
  14 december 2015 / 13:51

  Ik doe mee! Volg je overigens al een hele tijd op Bloglovin en heb zojuist je tweet geplaatst. Leuke actie! Kan zo’n balsem zeer goed gebruiken deze maanden 🙂

 18. 14 december 2015 / 10:32

  Ik heb alle nodige stappen ondernomen! Ik heb nog nooit een lipbalm van Bee kunnen proberen en ben er wel heel benieuwd naar! 🙂 Ik ben zeer benieuwd naar de smaak Acai Berry. 🙂

 19. 14 december 2015 / 10:16

  Oh wat super leuk zeg! Ik doe zeker mee en heb alle stappen ondernomen! mijn lippen kunnen wel iets extra verzorging gebruiken met dit grauwe weer!

 20. 14 december 2015 / 09:23

  Heel gaaf! Ik doe mee! Ik volg je nu oo bloglovin’ en heb het artike geliked! Deze lipbalms lijken me zo fijn!! 😉

 21. Jacqueline
  13 december 2015 / 23:31

  Pomegranate Van Bee’s lijkt me een heel fijne lip Balm die ik graag zou willen uitproberen. Dus Laura Louise ik maak graag kans met deze fijne actie van jou! En wie weet ben ik meteen fan voor het leven!

 22. 13 december 2015 / 18:13

  Erg leuke winactie! De smaak maakt me niet uit, ik ben overal blij mee!

 23. Manon
  13 december 2015 / 17:44

  Wat een heerlijke lippenbalsems, ben erg benieuwd 🙂

 24. Liesbeth
  13 december 2015 / 17:37

  Heel benieuwd ben ik naar de Acai Berry smaak 🙂 Ik volg je op bloglovin’ en heb de actie daar gesaved, ook via facebook heb ik dit gedeeld.

 25. 13 december 2015 / 17:32

  Ik heb er 1 gewonnen dus ik ben blij 🙂 Leuk dat je er nog meer mag weggeven! Succes meiden.

 26. 13 december 2015 / 17:09

  Dan waag ik maar weer een kansje hihi!
  Voor de acai berry smaak. Ik volgde je al op bloglovin, heb dit bericht opgeslagen & heb getweet. XO

 27. 13 december 2015 / 16:49

  Super leuk!!
  Ik zou natuurlijk heel graag zo een balsem winnen, het liefst Pomegranate!
  fingers crossed 😀

 28. Marian Zw.
  13 december 2015 / 16:22

  Wat gaaf dat je nog een keer zoveel mensen mag verrassen! Ik doe ook deze keer weer graag mee! Heb altijd in elke tas en zak een lipbalsem…kindjes likken langs de lippen, gevolg akelig rode en pijnlijke plekken. Dus komt deze mama weer smeren!

 29. 13 december 2015 / 15:36

  Wat gaaf dat je nog meer mag weggeven van deze lip balms! Ze lijken mij zo fijn! In de winter zijn mijn lippen altijd droog en daarom draag ik nu graag Purol omdat deze mij de winter door helpt. Graag zou ik eens een andere willen proberen. Naar BEE ben ik heel benieuwd naar. Ik doe heel graag mee met de winactie en ga graag voor de smaak Acai Berry omdat die mij het meest lekkerst lijkt. 🙂 Ik heb je bericht geliked op Bloglovin’, je tweet getweet op Twitter met accountnaam marisjie en ik heb je Facebook allang geliked en het bericht is gedeeld! 🙂 Fingers crossed!
  liefs

 30. Julia
  13 december 2015 / 15:33

  Wat een leuke winactie!! Ik zou heel graag acai berry willen hebben dus ik doe zeker mee!! Xx

 31. 13 december 2015 / 15:17

  Leuk dat je nog meer lip balms weg mag geven 😀 Ik doe weer mee, volg je op bloglovin, fb en twitter. ^^

 32. 13 december 2015 / 15:17

  Wat leuk dat je er nóg meer mag weggeven! Helaas heb ik geen twitter maar ik volg je wel op instagram. Natuurlijk heb ik het bericht ook geliked op bloglovin. Je zou mij hééééél blij kunnen maken met de pomegranate lippenbalsem 😀

 33. 13 december 2015 / 15:03

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik volg je op bloglovin!
  Maar zelf heb ik geen facebook en twitter. Hopelijk kan ik zonder deze twee sociale mediakanalen toch meedoen aan de winactie! 🙂
  Veel liefs! <3

 34. Cynthia
  13 december 2015 / 14:30

  Ik ben zo fan van de balsems! Heerlijk fris en helpen echt!
  *duimen*

  Liefs Cynthia

 35. Shai
  13 december 2015 / 14:23

  Ik waag graag nog een kansje! Vooral in de winter kunnen mijn lippen niet zonder een laagje lippenbalsem! De pomegranate lijkt mij erg lekker.

 36. 13 december 2015 / 14:15

  Ik maak heel erg graag kans op de mango variant. Vond het heel erg jammer dat ik niet gewoon had dus probeer het graag nog een keer. Super leuke actie en fijn smeerseltje voor de koude dagen!

 37. 13 december 2015 / 13:47

  Super leuk dat je nog eens 24 mensen blij mag maken! Ik doe graag mee voor de pomegranate. Mijn lippen in de winter zijn altijd zo droog en ben echt benieuwd of dit product wel werkt voor mij! Ik volg je al via bloglovin en Facebook, heb dit bericht geliked. Ik heb helaas geen Twitter.

  Liefs, Chantalle.

 38. Nancy Edith
  13 december 2015 / 13:38

  Wat leuk en lief dat je dit allemaal wegschenkt ! I love it <3 Zo'n lipbalsem is zeker en vast nuttig deze tijd van het jaar ! Ik waag dolgraag mijn kansje voor de smaak van Acai Berry .
  ♫•*(¯`v´¯) ¸.•*¨
  *◦.(¯`:☼:´¯) fijne feestdagen è Groetjes, Nancy
  ..✿.(_.^._)*•.¸¸.•*`*•.¸¸✿
  ✩¸ ¸.•*¨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram