CHI Total Protect + Exclusieve Kortingscode op alles van CHI!

CHI Total Protect + Exclusieve Kortingscode op alles van CHI!

chi0Een nieuwe maand betekend ook weer dat ik jullie een korting mag aanbieden in samenwerking met de webshop van John Beerens die trouwens helemaal vernieuwd is. Dit keer speciaal voor een van mijn favoriete haar merken, CHI!

Ik ben al een lange tijd bekend met het merk en nooit is mij een product tegen gevallen. Dit keer maak ik kennis met een nieuwe product wat ik nog niet eerder heb geprobeerd, namelijk de Total Protect!

chi1

De Total protect van CHI biedt ultieme bescherming aan het haar. Voor mij wel mooi meegenomen want mijn haar kan wel wat extra gebruiken door alle haarverfjes en warmte tools die erdoor heen gaan. Het product zelf is een handige Leave in lotion die vol zit met zijde moleculen. Deze moleculen vergrendelen de natuurlijke structuur van het haar en wordt daardoor versterkt en dus meer kracht.

Verder bevat het product Vitamine E wat vocht regulerend werkt Je hebt dus niet alleen een bescherming, je hebt ook direct een goede verzorging voor het haar.

chi3Wat het product doet:

Verzorgt het haar
Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
Beschermt tegen hitte van styling tools

Daarnaast is het gehele product vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

chi4Hoe te gebruiken:

Het is de bedoeling om enkele pompjes van het product gelijkmatig te verdelen over je haar, ik denk dat het beste is om het op handdoek droog haar aan te brengen en vervolgens droog te föhnen.

chi5

chiresultaatFoto met 2 verschillende belichtingen

Mijn ervaring:

Het product ruikt ten eerst heel erg prettig, het doet mij wel een beetje aan een mannelijke combinatie van geuren denken maar toch vind ik het op een of andere manier prettig Op de achterkant lees ik lavendel en munt, persoonlijk ben ik geen liefhebber van lavendel maar ik ruik dat ook niet direct terug in het product zelf . De crème zelf is makkelijk te verdelen wat waarschijnlijk komt door de siliconen die erin zitten. Het voelt even plakkerig aan maar dat is snel verdwenen een echte pluspunt.

Ik heb na het douchen het product op handdoek droog haar aangebracht, ik heb 3 pompjes gebruikt, vervolgens heb ik het met een grove kam verdeeld over mijn haar en ben ik het gaan föhnen met een warmte borstel. Normaal gesproken wanneer ik mijn haar föhn lijk ik net een ontplofte marmot maar ik moet zeggen dat ik direct zie dat het wat mijn mijn haar doet. Het pluist een stuk minder en ik zie toch wel een mooie glans. Of het daadwerkelijk ook beschermt tegen UV en kleur vervaging kan ik niet testen. Ik moet trouwens nodig naar de kapper voor de dode puntjes!

Het minpuntje die ik wil meegeven komt van de ingrediënten lijst, door het hoge % aan siliconen en parfum is het product niet voor iedereen een liefhebbertje. Zelf vind ik het geen probleem dat er parfum is zit, ik vind de geuren die in sommige producten zitten toch wel erg lekker.

Producten als dit zijn nooit verkeerd om te hebben. Ze zorgen dat je haar lekker zacht aanvoelt maar belangrijker nog ze beschermen tegen een hoop dingen waar je dagelijks weer mee in aanmerking komt met je haar. Een extra stap in je dagelijkse haarverzorging en je zult merken dat het wonderen doet, eigenlijk een must voor (bijna) iedere vrouw!

De CHI Total Protect is verkrijgbaar in de webshop voor €6,72 voor 59ml

Nu heb ik speciaal weer voor mijn lezers een lekkere korting die je kunt gebruiken in de Webshop van John Beerens.
Tot eind deze maand kun je 15% korting krijgen op alles van CHI.
Gebruik hiervoor de code: fab01chi

Ben jij bekend met het merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram