Charlie Choe Sleepwear – Tip voor deze winter!

Charlie Choe Sleepwear – Tip voor deze winter!

De koude winterdagen komen er weer aan en dat betekend voor mij dat ik snel mijn heerlijke warme pyjama aan wil, om lekker te relaxen met een grote kop thee…

Natuurlijk wil je ook dat je tijdens de koude dagen in je pyjama er leuk uitziet en daarom laat ik jullie vandaag kennis maken met Charlie Choe, de webshop waar je terecht kunt voor hippe pyjama broeken en shirts voor jong en oud…

All our dreams can come true, if We have the courage to pursve them

( Walt Disney )

De collectie bestaat uit losse pyjamabroeken en shirts zodat iedereen zelf de leukste combinaties kan maken. Niet alleen heeft iedere broek een uniek dessin, ook zijn ze gemaakt van ultra zachte Jersey stoffen.

Alle pyjama’s hebben een unieke naam zoals oa. ‘Cherry Blossom’, ‘Venity Rose’,  en ‘Sweet Cupcake’.

Naast de pyjama”s voor dames is er ook een speciale mini-me collectie voor meisjes. Deze lijn bestaat uit kleine dames pyjama’s zodat moeder en dochter in dezelfde pyjama aan het ontbijt kunnen zitten. Is dat niet leuk? Ook aan de zwangere vrouw is gedacht met een speciale lijn pyjama’s voorzien van rekbare buikbanden.

Natuurlijk ging ik zelf ook kennis maken met dit merk en ontving een pyjama broek van Charlie Choe, ik ben verliefd, dat kwam al alleen door hoe het zat ingepakt. De broek is ontzettend licht van stof en heerlijk zacht en het printje is echt iets oor mij. het ziet er zo gezellig uit!! ! Ik heb hem aangedaan bij ontvangst en het is moeilijk om hem nu weer om te wisselen voor mijn jeans.

& dat niet alleen, ik ben even lekker in de webshop gaan snuffelen en kwam nog veel meer leuke dingen tegen. Zo vond ik deze super schattige gezichtsmaskertjes voor een gezellige relax avondje samen met je moeder of je vriendinnen in een heerlijke pyjama & dat gecombineerd met een kop lekkere thee, die ook in de webshop te koop is!


Ben je opzoek naar een heerlijke warme, super schattige & zachte pyjama? Neem dan een kijkje op de webshop van Charliechoe!

Wat vinden jullie van dit merk? Ben je er bekend mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram